Μαλλιά στο κρύο: Πώς να τα χτενίσετε!

Μαλλιά στο κρύο: Πώς να τα χτενίσετε!

Tips που θα σας φανούν χρήσιμα μέχρι να βγει ο χειμώνας

Πάνω στην ώρα που αρχίζει να κάνει χειμώνα, η Jenny Balding, styling&grooming expert της Redken, έδωσε στο site bellasugar κάποια έξυπνα tips hairstyling που... αψηφούν το κρύο!

1. Το πιο εύκολο χτένισμα είναι αυτό που είδαμε στα catwalks: τα μαλλιά χτενισμένα προς τα πίσω και "προστατευμένα" μέσα στην μπλούζα, το πουκάμισο ή το τζάκετ σας λέει η hair stylist. Βάλτε τα μαλλιά σας από μέσα, ανασηκώστε ελαφρά τις ρίζες με τα δάχτυλά σας και θα έχετε ένα ομορφο, ατημέλητο look.

2. Αν φοράτε καπέλο, οι πλεξούδες είναι μια πολύ καλή επιλογή γιατί ακόμα και αν χαλάσουν λίγο, δείχνουν όμορφες και θηλυκές. Και μπορείτε να κάνετε πολλές παραλλαγές, από την κλασική γαλλική μέχρι μια πλεξούδα στο πλάι ή και σαν στεφάνι, γύρω από το κεφάλι.

3. Το μυστικό σε κάθε περίπτωση είναι να κάνετε μια όσο πιο απλή πλεξούδα γίεται. Αυτή είναι και η βασική διαφορά αυτή σεζόν σε σχέση με τις προηγούμενες και το fishtail που πρωταγωνίστησε στα shows.

4. Αν δεν προλαβαίνετε να λουστείτε, χρησιμοποιήστε ένα ξηρό σαμπουάν, που κάνει θαύματα. Δίνει άμεσα σώμα και υφή στην τρίχα, και μπορείτε να διαχειριστείτε τα μαλλιά σας πιο εύκολα.