Η Rosie Huntington-Whiteley με τέλειο sleek look!

Η Rosie Huntington-Whiteley με τέλειο sleek look!

Δείτε πώς θα το αντιγράψετε

«Η ομορφιά σε αυτό το στυλ βραδυνό χτενίσματος είναι πως αναδεικνύει το μακιγιάζ και τα χαρακτηριστικά με τον καλύτερο τρόπο», εξήγησε στη Vogue ο hairstylist George Northwood που επιμελήθηκε το χτένισμα του διάσημου μοντέλου στα British Fashion Awards. «Επισης είναι εύκολο να το συντηρήσεις από τη στιγμή που είνια έτοιμο και δεν χρειάζεται να ασχοληθείς μ'αυτό για το υπόλοιπο της βραδιάς».

«Το χτένισμα είναι μια αναφορά στα μαλλιά που είδαμε στο show της Prada πριν μερικές σεζόν αλλά το κάναμε πιο γήινο με λαμπερό τελείωμα, όχι με wet look που θα ήταν πιο ακραίο», είπε ο hairstylist.

Ξεκίνησε λούζοντας τα μαλλιά της Rosie Huntington-Whiteley, τα στέγνωσε με μια πετσέτα και μετά άπλωσε ένα spray styling. Στη συνέχεια χρησιμοποίησε πιστολάκι και μια πλατιά βούρτσα για να τους δώσει φορά προς τα πίσω και μετά τα ίσιωσε από τη μέση και κάτω.

«Στερέωσα τα μαλλιά προς τα πίσω χρησιμοποιώντας τσιμπIδάκια και χαρτομάντηλα, για να μην αφήσουν σημάδια στα μαλλιά. Σταθεροποίησα το χτένισμα με το Quick Dry 18 της Redken και επικεντρώθηκα στη γραμμή του μετώπου, για κράτημα και πιο "γλυπτο" τελείωμα. Ολοκληρωσα το look με μια ιδέα από το Pureology Precious Oil στις άκρες και μια γενναία δόση του σπρέυ φιξαρίσματος Redken Shine Flash για έξτρα λάμψη. Πριν φύγει, έβγαλα τα τσιμπιδάκια και τα χαρτομάντηλα».