6 beauty trends για μια γυναίκα που σέβεται την ομορφιά της

6 beauty trends για μια γυναίκα που σέβεται την ομορφιά της

Ακολουθείστε τα σε μακιγιαζ, μαλλιά, νύχια και το 2014 είναι η χρονιά σας

Αν νιώθετε την ανάγκη να μεταμορφωθείτε, να ανανεωθείτε τότε πολύ καλά κάνετε και διαβάζετε αυτό το κείμενο. Σήμερα θα σας παρουσιάσουμε έξι beauty trends για να γίνετε ακόμα πιο όμορφες όπως προστάζουν οι τάσεις του 2014.

1. Make-up: Έντονο eye-liner. Ω ναι , η μόδα με το...μάτι των αιλουροειδών επέστρεψε όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία (gallery) και μάλιστα το συγκεκριμένο μακιγιάζ εντυπωσίασε στις πασαρέλες. Αναμφισβήτητα πρέπει να το δοκιμάσετε.
2. Επιδερμίδα: Η τάση απαιτεί το πρόσωπό σας να θυμίζει επιδερμίδα μωρού. Ευτυχώς υπάρχουν πολλά προϊόντα που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσουν το δέρμα σας και να δημιουργήσουν την λεία εικόνα που επιθυμείτε να έχει.
3. Μαλλιά: Προς τα πίσω και ίσια. Αυτό το χτένισμα που θεωρείτε trend για το 2014 πραγματικά θα μας λύσει τα χέρια. Ξεχάστε τα πολλά, πολλά όπως βλέπετε και στη φωτογραφία ένα απλό ίσιωμα, χτενίστε τα μαλλιά προς τα πίσω, βάλτε και ένα προϊόν της αρεσκείας σας για να σταθεροποιηθούν και έξω από την πόρτα.
4. Νύχια: Ματ χρώμα. Για να είστε μέσα στο κλίμα της εποχής τρέξτε και αγοράστε ένα βερνίκι νυχιών ματ. Είναι το απόλυτο trend και είμαστε σίγουρες ότι ήδη έχετε αντιγράψει αυτή τη μόδα.
5. Γυμναστική: Μην ξεχνάτε με τίποτα να κάνετε γυμναστική. Βρείτε αυτή που σας ταιριάζει στην αντοχή και στο σώμα. Και θα ξεδώσετε και θα χάσετε θερμίδες. Μόδα στο εξωτερικό είναι το aqua spinning, ποδήλατο στο νερό. Μπορείτε να χάσετε μέχρι 800 θερμίδες την ώρα, το νερό κρατά μακριά τη κυτταρίτιδα και βέβαια πρόκειται για μια πολύ κοπιαστική γυμναστική.
6. Υγιεινά ροφήματα. Κάποιες μπορεί να καταφεύγουν στο κολλαγόνο που κυκλοφορεί σε πόσιμη μορφή αλλά και τα smoothies που σας παρουσιάζουμε κατά καιρούς στο queen.gr κάνουν θαύματα και το ξέρετε.

Διαβάστε επίσης:

Τα 5 πιο... haute βερνίκια της Couture Fashion Week!