Ο όμορφος κόσμος της Elizabeth Taylor

Ο όμορφος κόσμος της Elizabeth Taylor

Μία σειρά από αρώματα γεννημένα από την ίδια την Liz Taylor, έγραψαν τη δική τους ιστορία.

Η Elizabeth Taylor, λάνσαρε το πρώτο της άρωμα το «Passion» το 1988. Ακολούθησαν το «Gardenias», το «Black Pearls» και το «White Diamonds». Το τελευταί οθα γίνει είκοσι το ερχόμενο φθινόπωρο, πωλείται ακόμη και κάνει πωλήσεις διακοσίων εκατομμυρίων δολαρίων το χρόνο.


Σίγουρα, η Liz Taylor δεν είναι η μόνη celebrity, ούτε η πρώτη που έβαλε λίγη από τη δόξα της σε μπουκαλάκι αρώματος και την πούλησε. Ο Alain Delon είχε φτιάξει μία σειρά αρωμάτων στη δεκαετία του '80. Η Catherine Deneuve, επίσης, μέσω της Avon και η Sophia Loren ανήκε στην οικογένεια της Coty. H διαφορά με την Elizabeth Taylor, ήταν ότι έμεινε στους πάγκους των αρωμάτων με καλές πωλήσεις μέχρι σήμερα.


Οι διαφημίσεις των αρωμάτων της, το ύφος της σε αυτές που φαινόταν να λέει ότι ξέρει το μυστικό της ομορφιάς και θα το ανακαλύψουμε κι εμείς με το άρωμα της, οι τηλεοπτικές διαφημίσεις τους, τα άλογα, τα διαμάντια και όλο το περιβάλλον που δημιουργούσε για την προώθηση τους ήταν μοναδικά. Ήξερε πώς να πουλήσει το glamour που την χαρακτήριζε.


Κι ενώ τα περισσότερα αρώματα, ειδικά αυτά που φέρουν την υπογραφή κάποιου celebrity, χάνονται στο πέρασμα του χρόνου, το δικό της ζει και βασιλεύει.