New York Fashion Week: Ανδρόγυνο look στο show του Jason Wu

New York Fashion Week: Ανδρόγυνο look στο show του Jason Wu

Απόλυτα μίνιμαλ αλλά δυνατό! 

Ο Jason Wu στα τελευταία shows του μας έχει συνηθίσει σε glam looks όμως αυτή τη φορά, για το Φθινόπωρο του 2014, πέρασε στην απέναντι όχθη, προτείνοντας ένα ανδρόγυνο, μίνιμαλ look.

"Είναι κάτι εντελώς νέο για κείνον, δεν έχουμε κάνει ποτέ ατημέλητα μαλλιά" είπε η διάσημη hair stylist Odile Gilbert η οποία δούλεψε με προϊόντα Kerastase. Τα πλαινά ήταν τραβηγμένα προς τα πίσω ώστε από μπροστά να δίνεται η αίσθηση ενός αντρικού κουρέματος όμως στο πίσω μέρος του κεφαλιού δημιούργησε ένα σινιόν ατημέλητο, που περισσότερο έδινε την αίσθηση μιας "μάζας" μαλλιών.

Όσο για το μακιγιάζ, η Diane Kendal ανέδειξε τα χαρακτηριστικά των μοντέλων χρησιμοποιώντας ένα ελαφρύ φον ντε τεν ενώ σμίλεψε τα χαρακτηριστικά τους με το μπρονζέ ρουζ από την παλέτα Blush Subtil Palette, Rose Flush της Lancôme, το οποίο πέρασε κάτω απο τα ζυγωματικά και κατά μήκος της κόγχης των ματιών. Άπλωσε την απαλή ροζ απόχρωση της παλέτας πάνω στα ζυγωματικά ενώ ένα λευκό highlighter χρησιμοποιήθηκε πάνω από τα ζυγωματικά και στο άνω βλέφαρο. Με ένα μαύρο eyeliner τόνισε τις ρίζες των βλεφαρίδων για να δώσει ένταση στο βλέμμα και μετά γύρισε τις βλεφαρίδες με ένα ψαλιδάκι. Εστίασε το ενδιαφέρον στα φρύδια, τα οποία γέμισε μια μια σκιά στον ίδιο τόνο ώστε να έχουν ένταση αλλά να μην κλέβουν την παράσταση. Επίσης έδωσε έξτρα μήκος στα φρύδια ώστε να δημιουργείται η ψευδαίσθηση πως είναι πιο ίσια. Στα χείλη άπλωσε έναν συνδυασμό balm και φον ντε τεν, ώστε να δένει απόλυτα με το υπόλοιπο ανδρόγυνο look.