Απόλυτος μινιμαλισμός στο show της Mary Katrantzou

Απόλυτος μινιμαλισμός στο show της Mary Katrantzou

Το beauty look που προτείνει για το φθινόπωρο 2014

Μπορεί η αγαπημένη μας σχεδιάστρια να ξέφυγε από τα χαρακτηριστικά έντονα prints της όμως σε ένα πράγμα έμεινε σταθερή: στην απλότητα με την οποία προσεγγίζει το μακιγιάζ και τα μαλλιά στα shows της. "Αλλάξαμε το look δύο ή τρεις φορές, με την τελευταία αλλαγή να έχει γίνει πριν μιαμιση ώρα" είπε η makeup artist Val Garland στο style.com.

"Αρχικά σκοπεύαμε να κάνουμε κάτι τολμηρό όμως δουλεύω με την Mary από την αρχή και πάντα θα θέλει την απλότητα. Οπότε ρίξαμε την ένταση στα πάντα" εξήγησε η expert.

Τι είδαμε στο catwalk: τέλεια ματ επιδερμίδα, απαλά χείλη στο χρώμα του τριαντάφυλλου, και ροδαλά μάγουλα. Στα μάτια άπλωσε ασημί σκιά ενώ οι βλεφαρίδες έμειναν γυμνές.

Στα νύχια επίσης κρατήθηκε το ίδιο μίνιμαλ concept: η μανικιουρίστ Marian Newman άπλωσε δύο στρώσεις του Blue Pearl της MAC, ένα διάφανο βερνίκι που κάτω από το φως άφηνε μπλε ιριδισμούς.

Στα μαλλιά, ο hair stylist Anthony Turner δημιούργησε ενα στυλε μπνευσμένο από την Maria Carla Boscono. Εκανε χωρίστρα την οποία σταθεροποίησε με το L'Oréal Professionnel Tecni Art Pli και μετά δημιούργησε waves με ένα σίδερο για μπούκλες. Στο τέλος άπλωσε Mythic Oil, για να δώσει λάμψη στα μαλλιά.