Πώς θα φορέσετε τέλεια το κραγιόν σας!

Πώς θα φορέσετε τέλεια το κραγιόν σας!

Tips από τον Artistic Director της Shiseido, Dick Page

Κάθε μήνα, ο διάσημος makeup artist και Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Shiseido, Dick Page, μοιράζεται με τις beauty addicts tips&tricks για τέλειο μακιγιάζ.

Τον Φεβρουάριο, κάνει focus στα χείλη και εξηγεί βήμα-βήμα πως θα φορέσουμε σωστά το κραγιόν:

dick

1. Ξεκινήστε ενυδατώνοντας καλά τα χείλη με το Benefiance Full Correction Lip Treatment της Shiseido, που δίνει βελούδινο τελείωμα και "γεμίζει" φυσικά τα χείλη.

2. Πώς θα βρείτε το ιδανικό κραγιόν για εσάς: το Shimmering Rouge δείχνει ένα λαμπερό χρώμα, που γίνεται ένα με τα χείλη, το Perfect Rouge είναι ένα κρεμώδες κραγιόν που δίνει έντονη ενυδάτωση, το Lacquer Rouge συνδυάζει έντονο χρώμα με έντονη λάμψη ενώ το Lacquer Gloss χαρίζει διάφανο χρώμα με κρυστάλλινη λάμψη (στην Ελλάδα έρχεται στα τέλη Μαρτίου)

ShiseidoTip2

3. Σχηματίστε το περίγραμμα των χειλιών με το Smoothing Lip Pencil, σε απόχρωση που να ταιριάζει με το κραγιόν σας, και σβήστε το με ένα πινέλο, για πιο φυσικό αποτέλεσμα.

4. Απλώστε το κραγιόν με το πινέλο Lip Brush της Shiseido, ξεκινώντας από το κέντρο των χειλιών προς τα έξω, και τέλος στο κέντρο του άνω χείλους.

6. Ταμπονάρετε με ένα χαρτομάντηλο και απλώστε ξανά το χρώμα, ώστε να εξασφαλίσετε το τέλειο αποτέλεσμα. Για έξτρα διάρκεια, μεταξύ των δύο στρώσεων, απλώστε ένα λεπτό πέπλο της διάφανης πούδρας σε σκόνη Translucent Loose Powder της Shiseido.