Chanel αποκλειστικό: Ο Dominique Papadopoulos δημιουργεί για το Queen δύο υπέροχα ανοιξιάτικα looks!

Chanel αποκλειστικό: Ο Dominique Papadopoulos δημιουργεί για το Queen δύο υπέροχα  ανοιξιάτικα looks!

Με τη νέα ανοιξιάτικη συλλογή μακιγιάζ, 'Notes de Printemps'

Δεν έχεις κάθε μέρα την ευκαιρία να συναντάς θρύλους της beauty industry, οπότε καταλαβαίνετε τον ενθουσιασμό μου όταν έμαθα πως ο European Training Manager στο μακιγιάζ του οίκου Chanel, Dominique Papadopoulos, έρχεται στην Ελλάδα για ένα ταξίδι-αστραπή!


Στην γεμάτη ατζέντα του, ο Dominique βρήκε τον χρόνο να μας ταξιδέψει στα υπέροχα χρώματα της ανοιξιάτικης συλλογής του οίκου, δημιουργώντας αποκλειστικά για το Queen 2 looks! Και επειδή μια τέτοια ευκαιρία (να μπορεις να μιλήσεις τετ-α-τετ με έναν από τους καλύτερους makeup artists του κόσμου) δεν πρέπει να πάει χαμένη, εκτός από τα tips & tricks του ανοιξιάτικου μακιγιάζ που θα διαβάσετε σε αυτό το post, έρχεται και ένα επόμενο όπου μαζί με τον Dominique κάνουμε focus στα χείλη και την εκπληκτική γκάμα κραγιόν και gloss της Chanel!

Collection Notes de Printemps: Για αυτή την άνοιξη, το Chanel Makeup Creation Studio δημιουργεί μια... μελωδία χρωμάτων! Καθώς βγαίνουν οι πρώτες ακτίνες του ανοιξιάτικου ήλιου μέχρι την γλυκιά δύση του, αποκαλύπτονται τα πιο μαγικά χρώματα: ροζ, κόκκινο και βιολετί, σε παστέλ και έντονες αποχρώσεις, τόσο φρέσκες και λαμπερές, που "ενορχηστρώνουν" τα πιο chic, θηλυκά και σαγηνευτικά looks! Με το που άνοιξε ο Dominique Papadopoulos το βαλιτσάκι του, οι ανοιξιάτικες αποχρώσεις μας έφτιαξαν τη διάθεση και μας έκαναν να ανυπομονούμε για τη συνέχεια!

Chanel1

"Για αυτό το πρώτο look εμπνεύστηκα από τη φρεσκάδα του μοντέλου μου. Με έκανε να σκεφτώ μια μπαλαρίνα. Απαλό και ματ τελείωμα στα μάτια για να τονίσω το χρώμα των ματιών της με έναν ρομαντικό τρόπο, αλλά δυνατό χρώμα στα νύχια και χείλη, για να δώσω "χαρακτήρα" στο μακιγιάζ. Όλα έχουν να κάνουν με τις αντιθέσεις ανάμεσα στον ρομαντισμό και τον χαρακτήρα" μας εξήγησε ο Dominique Papadopoulos. "Το Chanel Makeup Creation Studio έχει δημιουργήσει ένα πολύ χαρούμενο ανοιξιάτικο μακιγιάζ που το ονόμασαν "Ανοιξιάτικες Μουσικές Νότες", με ροζ και βιολετί αποχρώσεις να φλερτάρουν με ένα χαρούμενο κόκκινο", λέει ο Dominique. "Η παλέτα Lumière Facettes Quadrille είναι ο τέλειος συνδυασμός 4 ματ και λαμπερών σκιών, ιβουάρ, τριανταφυλλί, ροζ-καφέ και έντονο μελιτζανί. Το Le Blush Crème 'Chamade' είναι ένα έντονο ροζ-κόκκινο ενώ το Intonation ένα ζωηρό κοραλλί που δεν χρειάζεται παρά μια ελάχιστη ποσότητα πάνω στα ζυγωματικά για να "ξυπνήσει" ολόκληρο το πρόσωπο! Μπορείτε επίσης να παίξετε με το κραγιόν Rouge Allure 136 'Mélodieuse' και το βερνίκι Le Vernis 'Tapage' 605 αν θέλετε ένα τολμηρό, γεμάτο ενέργεια look".

chanel2

"Το δεύτερο look είναι σαφώς πιο "ώριμο" σε σχέση με το προηγούμενο που αφορούσε ένα νέο, ρομαντικό κορίτσι. Εδώ καλωσορίζουμε την αποφασισμένη γυναίκα που όμως διατηρεί την φρεσκάδα της, η οποία χαρακτηρίζει ολόκληρη τη συλλογή μακιγιάζ", εξηγεί ο Dominique για το επόμενο μακιγιάζ που δημιούργησε. Η ανοιξιάτικη συλλογή είναι πανέμορφη, όμως ποιο κατά τη γνώμη του είναι το απόλυτο must have για το νεσεσέρ κάθε γυναίκας; "Η Poudre Universelle Preface 160 και η σκιά Illusion d'Ombre 93, 'Impulsion' μας λέει ο αγαπημένος makeup artist.

Τα tips του Dominique Papadopoulos

Για το 1ο look


1. Επιλέξτε ένα φον ντε τεν που να γίνεται ένα με την επιδερμίδα σας και να δίνει βελούδινο τελείωμα, όπως το Perfection Lumière Velvet της Chanel- αφιερώστε λίγο χρόνο ώστε να επιλέξετε την σωστή απόχρωση για την επιδερμίδα σας.
2. Απλώστε μια ιδέα από την Poudre Universelle Compacte Préface στα άνω βλέφαρα πριν συνεχίσετε με την παλέτα σκιών 4 Ombres QUADRILLE. Έτσι θα εξασφαλίσετε πως τα χρώματα θα αναμειχθούν καλύτερα.
3. Καθώς οι σκιές είναι ματ, προτιμήστε ένα κραγιόν με σατινέ τελείωμα ώστε να δημιουργήσετε ένα ενδιαφέρον mix&match

Για το 2ο look


1. Στο δεύτερο look, χρησιμοποίησα στα μάτια την σκιά Illusion d'Ombre, οπότε επιλέξτε για τα χείλη ένα κραγιόν με ματ τελείωμα.
2. Όπως και στο πρώτο μακιγιάζ, μη φοβηθείτε να δημιουργήσετε ένα παιχνίδι ανάμεσα στο φως και τις σκιές.
3. Προσθέστε ένα άγγιγμα του Blush Crème στα ζυγωματικά για μια ακόμα πιο φρέσκια και σούπερ φυσική επιδερμίδα.

CREDITS:

Φωτογράφος
Σωτήρης Τσακανίκας

Μανικιούρ
Anna Almbanis @ NYXI-NYXI
Manicure Assistant: Christina Kerama

Μαλλιά
Kostantina Michopanou