Πώς θα κάνετε το νέο Cat Eye της άνοιξης!

Πώς θα κάνετε το νέο Cat Eye της άνοιξης!

Το είδαμε στην January Jones, το λατρέψαμε και μάθαμε τα μυστικά του! 

Είναι γεγονός: το Cat Eye συνεχίζει να κυριαρχεί στα trends του μακιγιάζ όμως αυτή τη σεζόν βλέπουμε διαφορετικές προσεγγίσεις, που αν μη τι άλλο, φρεσκάρουν το look!

Μια τέτοια διαφορετική προσέγγιση είδαμε στην January Jones όπου η makeup artist του οίκου Chanel, Rachel Goodwin, έκανε cat eyes με navy blue και χρυσό! Η ίδια εξηγεί πώς το δημιούργησε:

1. Ξεκίνησε απλώνοντας το φον ντε τεν Perfection Lumiere Velvet Smooth-Effect Makeup, Beige 10, της Chanel στην ενυδατωμένη επιδερμίδα της Januray Jones. Με ένα βρεγμένο σφουγγαράκι αφαίρεσε την περίσσεια του προϊόντος και το "έσβησε" καλά στο περίγραμμα του προσώπου.

2. Έκανε το contouring χρησιμοποιώντας μια πούδρα compact μια απόχρωση πιο σκούρα από την επιδερμίδα της ηθοποιού. Χρησιμοποίησε την Les Beiges Healthy Glow Sheer Powder No 20 της Chanel.

3. Επόμενο βήμα, τα μάτια: Η makeup artist χρησιμοποίησε ένα kohl μολύβι και ένα λεπτό πινέλο για ακρίβεια στο αποτέλεσμα. Ξεκινώντας από το κέντρο του άνω βλεφάρου, τράβηξε αργά και σταθερά μια γραμμή με φορά προς τα έξω και ελαφρώς προς τα πάνω. Στη συνέχεια, έκανε μια λεπτή γραμμή από την εσωτερική γωνία προς το κέντρο του άνω βλεφάρου.

4. Για ακόμα μεγαλύτερο contrast, η Rachel Goodwin τόνισε την γραμμή του κάτω βλεφάρου με το Stylo Yeux Waterproof Long Lasting Eyeliner, Or Rose της Chanel. Αφού σχημάτισε τη γραμμή την έσβησε στις άκρες με ένα μικρό πινέλο, για πιο μαλακό αποτέλεσμα λάμψης. Ολοκλήρωσε το look των ματιών με μαύρη μάσκαρα.

5. Σε αυτό το look τα χείλη θέλουμε να είναι ουδέτερα,να μην ανταγωνίζονται την ένταση των ματιών, λέει η makeup artist. Στην January Jones χρησιμοποίησε το κραγιόν Rouge Coco Hydrating Crème Lip Colour, Chéri της Chanel.