Καλοκαιρινό μακιγιάζ: Πώς θα φορέσετε άψογα τα έντονα χρώματα!

Καλοκαιρινό μακιγιάζ: Πώς θα φορέσετε άψογα τα έντονα χρώματα!

Tips από την επικεφαλής makeup artist του Giorgio Armani!

"Το μυστικό στο καλοκαιρινό μακιγιάζ είναι η υφή των προϊόντων" είπε η Linda Cantello, International Makeup Artist του Giorgio Armani, σε συνέντευξή της στο site της Vogue.

Με αφορμή το λανσάρισμα της καλοκαιρινής συλλογής μακιγιάζ, Maestro Mediterranea, η Linda Cantello εξήγησε τον τρόπο να φορέσουμε σωστά την καλοκαιρινή παλέτα, ώστε να πετύχουμε ένα look κομψό, καλοκαιρινό και sexy!

MAESTRO LIQUID SUMMER

"Το νέο Maestro Liquid Summer είναι ιδανικό προϊόν, γιατί είναι πολύ ευέλικτο. Μπορείτε να το αναμείξετε με το φον ντε τεν σας για να δώσετε λάμψη σε όλο το πρόσωπο ή να το χρησιμοποιήσετε για να "σμιλέψετε" το πρόσωπο και να δώσετε λάμψη σε σημεία-κλειδί", λέει η ειδικός. "Ο πιο μεγάλος κίνδυνος στο contouring είναι να καταλήξετε με λωρίδες στο πρόσωπό σας - αυτό το προϊόν είναι σχεδιασμένο να σας προστατέψει από αυτό τον κίνδυνο".

Όσο για το χρώμα στα μάτια "Πιστεύω πως αυτή τη σεζόν η έμφαση θα πρέπει να δίνεται και κάτω από τα μάτια", λέει η Linda Cantello. "Απλώστε τη σκιά και σβήστε την καλά κάτω από τα μάτια, κάνοντας blending προς τα έξω- είναι πολύ μοντέρνο και καθόλου δραματικό".

Η καλύτερη συμβουλή της; Μην ξεχνάτε να κάνετε καλό blending ώστε το μακιγιάζ σας να φαίνεται άψογο από κάθε γωνία. "Ο Giorgio Armani μου είπε κάποια στιγμή: Να θυμάσαι πως πάνω στο catwalk ο κόσμος βλέπει τα μοντέλα προφίλ, όχι ανφάς. Αφού, λοιπόν, τελειώσετε το μακιγιάζ στο σπίτι, να τσεκάρετε πάντα το προφίλ σας στον καθρέφτη πριν φύγετε", τονίζει η makeup artist.