Θέλετε να φορέσετε πορτοκαλί κραγιόν; Δείτε ποια απόχρωση σας ταιριάζει!

Θέλετε να φορέσετε πορτοκαλί κραγιόν; Δείτε ποια απόχρωση σας ταιριάζει!

Tips από την celebrity makeup artist, Pati Dubroff

Ανέβηκε στα catwalks των μεγάλων οίκων μόδας φώτισε τα πρόσωπα των μοντέλων και σκόρπισε τα vibes του: το πορτοκαλί κραγιόν είναι ανάμεσα στα hot χρώματα του καλοκαιριού- πώς θα μπορούσε να λείπει, άλλωστε- ταυτόχρονα,όμως, είναι ένα από τα πιο δύσκολα χρώματα στο μακιγιάζ γιατί, όπως συμβαίνει και με το κόκκινο κραγιόν, δεν αφήνει κανένα περιθώριο λάθους όσον αφορά στην απόχρωση.

Πρόσφατα, η celebrity makeup artist Pati Dubroff έδωσε έξυπνα tips για το πώς να επιλέξετε την απόχρωση που σας ταιριάζει: "Το πορτοκαλί είναι ένα χρώμα παγίδα. Προσωπικά αποφεύγω το καθαρό πορτοκαλί εκτός αν η επιδερμίδα είναι πολύ σκούρα. Όταν θέλω να επιλέξω πορτοκαλί κραγιόν, συνήθως κοιτάζω στις αποχρώσεις του κοραλί ή του κοκκινου-πορτοκαλί. Οι αποχρώσεις του ροδακινί κολακεύουν τις πολύ ανοιχτόχρωμες γυναίκες, και μάλιστα υπάρχουν κάποιοι πραγματικά υπέροχοι τόνοι του, γεμάτοι ζωντάνια!

Στις σταρένιες επιδερμίδες ταιριάζουν οι κοραλί αποχρώσεις αλλά αν έχετε περισσότερο ροζ στην επιδερμίδα σας, ειναι πολύ σημαντικό να βρείτε μια αποχρωση του κοραλί που να ισορροπεί ανάμεσα στο ροζ και το πορτοκαλί. Το ζωηρό κόκκινο-πορτοκαλί είναι ιδανικό αν έχετε πιο ζεστό τόνο επιδερμίδας ή αν είστε πολύ πολύ ανοιχτόχρωμη, ώστε να υπάρχει κοντράστ".

10 από τις πιο hot αποχρώσεις του πορτοκαλί βρίσκονται ήδη στην φωτογραφική μας gallery- ρίξτε μια ματιά και ίσως ανακαλύψετε εκείνη που θα σας κάνει κλικ!