Ξεχάστε το πιστολάκι! Αποκτήστε αυτό το υπέροχο καλοκαιρινό χτένισμα σε 5 μόλις βήματα

Ξεχάστε το πιστολάκι! Αποκτήστε αυτό το υπέροχο καλοκαιρινό χτένισμα σε 5 μόλις βήματα

Step by step οδηγίες από τον hair expert της Moroccanoil

Kαλοκαίρι, ήλιος, θάλασσα, ανεμελιά... Πού χρόνος και φυσικά διάθεση για πιστολάκι και ίσιωμα. Το καλοκαίρι λέμε ναι στα επιμελώς ατημέλητα look, τα οποία μπορούμε να δημιουργήσουμε μέσα σε λίγα μόλις λεπτά.

Ιδανική πρόταση για το φετινό καλοκαίρι; Μα φυσικά το φυσικό messy aggressive look που δημιούργησε ο hair stylist Δημήτρης Σαράντου στο show των Mi-Ro για την pre-fall '14 συλλογή τους. Ο διάσημος hair stylist, δημιούργησε ένα messy look από τις ρίζες έως τις άκρες, με έντονο χώρισμα στο μπροστινό μέρος και φράντζα λεία και ταυτόχρονα ανεπαίσθητα «τσαλακωμένη». Τα μαλλιά στον αυχένα ήταν χωρισμένα σε δύο τμήματα πάλι σε μια μικρή τσαλακωμένη ματ όψη που σε κάποια μοντέλα έρχονται μπροστά και τα δύο τμήματα, ενώ σε άλλα δόθηκε μια πιο ασύμμετρη διάθεση αφήνοντας το ένα τμήμα πίσω και το άλλο μπροστά. Φυσικά όλα τα προιόντα που χρησιμοποιήθηκαν ήταν της εταιρείας Moroccanoil.

Αν θέλετε κι εσείς να αποκτήσετε αυτό το super trendy look, τότε δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τις οδηγίες του δημιουργού:

« Ξεκίνησα δημιουργώντας ένα χώρισμα στα μαλλιά από αριστερά στο ύψος του φρυδιού»
« Άπλωσα Moroccanoil Hydrating Cream από τη μέση των μαλλιών έως τις άκρες και χώρισα τα μαλλιά στο ύψος του αυχένα σε δύο μέρη αλλά χωρίς εμφανές χώρισμα στο πίσω μέρος και τα έπιασα με δύο λαστιχάκια»
«Χρησιμοποίησα το Moroccanoil Styling Gel για να δημιουργηθεί με τα δάχτυλα ένα πιο άγριο και "τσαλακωμένο" look»
«Με τα δάχτυλα "τσαλάκωσα" και τις άκρες και ψέκασα με Moroccanoil Luminous Hairspray Strong για να για να εξασφαλίσω την σταθερότητα του look»
«Το look ολοκληρώθηκε με 2 σειρές με χρωματιστά διαμάντια ως props στο ύψος των κροτάφων»

Διαβάστε ακόμα

Το τέλειο καλοκαιρινό μακιγιάζ: Step by step πώς να το πετύχετε!

Πώς θα φτιάξετε τη δική σας μάσκαρα με χρώμα!