Tips για το πιο εύκολο καλοκαιρινό μακιγιάζ!

Tips για το πιο εύκολο καλοκαιρινό μακιγιάζ!

Πώς να δείχνετε φρέσκια, όταν ο υδράργυρος χτυπάει κόκκινο! 

Πρόσφατα, ο οίκος Yves Saint Laurent λάνσαρε μια συλλογή από υπέροχες παλέτες σκιών και με αυτή την αφορμή ο επικεφαλής makeup artist του οίκου, Fred Letailleur (τον οποίο είχαμε την χαρά να γνωρίσουμε από κοντά την τελευταία φορά που ήρθε στην Ελλάδα), μοιράστηκε με τις αναγνώστριες του graziadaily πολύτιμα tips για ένα φρέσκο, καλοκαιρινό look - όπως αυτό που ανέβασε η Miranda Kerr στο instagram και το λατρέψαμε!

"Με μία αδιάβροχη μάσκαρα δώστε μήκος και όγκο στις βλεφαρίδες σας και συνδυάστε τη με ένα λαμπερό χρώμα στα βλέφαρα, είτε σε μορφή σκιάς είτε επιλέγοντας ένα eyeliner με χρώμα. Στο πρόσωπο προτείνω να χρησιμοποιήσετε μια BB cream, που δίνει ελαφριά κάλυψη και έχει και SPF, ώστε να συνδυάσετε το φυσικά ομοιόμορφο αποτέλεσμα με την αντηλιακή προστασία. Στο τέλος, απλώστε στα ζυγωματικά και τα χείλη ελάχιστο χρώμα- ιδανική επιλογή το Baby Doll Kiss & Blush του Yves Saint Laurent, ένα υπέροχο stain για τα μάγουλα και τα χείλη που χαρίζει φυσικό χρώμα υγείας".

Όσο για τα απαραίτητα για το καλοκαιρινό νεσεσέρ μας, ο Fred Letailleur προτείνει: "Το Touche Eclat είναι must για κάθε γυναίκα, γιατί είναι ένα εκπληκτικό "εργαλείο" για να δίνετε λάμψη στην επιδερμίδα και να το χρησιμοποιείτε ως highlighter στα μάτια και άλλες σκοτεινές ζώνες του προσώπου. Όσον αφορά στις σκιές, βάλτε στο νεσεσέρ σας μια ανοιχτόχρωμη που θα παιξει ρολο highlighter, ένα μαύρο ή καφέ kohl μολύβι, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, και βέβαια μια μάσκαρα. Μια ελαφριά στρώση μάσκαρα στις πάνω βλεφαρίδες είναι ιδανική για ένα πρωινό καλοκαιρινό look ενώ για το βράδυ περάστε άλλη μια στρώση στις πάνω βλεφαρίδες και μια στις κάτω. Αγαπημένη μου είναι η Baby Doll που δίνει ένταση στο βλέμμα με ένα πέρασμα".