Ρουζ: 4 έξυπνοι τρόποι να το φορέσετε!

Ρουζ: 4 έξυπνοι τρόποι να το φορέσετε!

Ένας άσσος στο νεσεσέρ σας! 

Now you see me, now you don't. Όλοι οι καλοί μάγοι κρύβουν έναν άσσο στο μανίκι τους. Το δικό σας είναι το ρουζ. Διορθώστε τη δομή του προσώπου σας, δημιουργήστε έντονα ζυγωματικά, γωνίες, αποκτήστε λάμψη υγείας και ξεκούραστο βλέμμα, με δυο – τρεις έξυπνες πινελιές.

Αποκτήστε έντονα ζυγωματικά
Κάντε «κοψίματα» και αποκτήστε τα τέλεια ζυγωματικά της JLO. Πώς; Αν έχετε στρογγυλό πρόσωπο και μαγουλάκια, τα ρουφάτε και απλώνετε ένα μπρονζέ ρουζ στα βαθουλώματα κατά μήκος των ζυγωματικών. Αν έχετε μακρόστενο πρόσωπο, απλώνετε το μπρονζέ ρουζ στη γραμμή των μαλλιών και στο πηγούνι για να «κόψουμε» το μήκος. Tip: Δώστε περισσότερη έμφαση, χρησιμοποιούμε ένα highlighter ή ένα φωτεινό κονσίλερ στην εξωτερική πλευρά του οστού της κόγχης των ματιών.

Χαρίστε λάμψη υγείας
Επιλέξτε ένα ροδακινί ρουζ, που ταιριάζει σε κάθε τόνο επιδερμίδας, και απλώστε το στα σημεία που παρατηρούμε ότι κοκκινίζουν, συνήθως π.χ. μετά την ηλιοθεραπεία ή τη γυμναστική.

Ζωντανέψτε το βλέμμα σας
Εκτός από κονσίλερ, απλώσετε ελάχιστο ρουζ κάτω από το κόκκαλο των φρυδιών. Το βλέμμα θα ζωηρέψει αμέσως και θα φαίνεται πιο ξεκούραστο και φωτεινό.

Κάντε mini lift
Για να δώσετε αυτήν την ψευδαίσθηση, μην απλώνετε το ρουζ στα μάγουλα αλλά στο υψηλότερο σημείο των ζυγωματικών. Οι αποχρώσεις που προτείνουμε είναι εκείνες του σάπιου μήλου που επαναφέρουν τη λάμψη στην ώριμη επιδερμίδα ενώ η υφή του ρουζ πρέπει ιδανικά να είναι κρεμώδης προκειμένου να απλώνεται ομοιόμορφα.