5 tips για δυνατές βλεφαρίδες!

Βιβή Αγγελάκη
5 tips για δυνατές βλεφαρίδες!

Έξυπνοι τρόποι για να τις προστατέψετε


Αν βλέπετε τις βλεφαρίδες σας να αποδυναμώνονται μέρα με τη μέρα, αυτό το post σας αφορά: αυτά τα 5 tips θα τις δυναμώσουν, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια!


1. Χρησιμοποιείστε ειδικά προϊόντα ντεμακιγιάζ με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε θρεπτικά έλαια. Τα προϊόντα αυτά καθαρίζουν σε βάθος και ενυδατώνουν τις βλεφαρίδες σας.

2. Αποφύγετε σκληρές μάσκαρα και μην επιμένετε να χρησιμοποιείτε την αγαπημένη σας μάσκαρα, αν έχει στεγνώσει και χρειάζεται να κάνετε προσπάθεια για να την απλώσετε. Η ποιότητα της μάσκαρα ειναι πολύ σημαντική όχι μόνο για να αποκτήσετε ακαταμάχητο βλέμμα, αλλά γιατί η σύστασή της - που μένει σχεδόν όλη μέρα πάνω στις βλεφαρίδες- μπορεί ταυτόχρονα να τις περιποιείται και να τις δυναμώνει. Αξίζει, λοιπόν, να επενδύσετε σε μια καλή μάσκαρα!

3. Απλώνετε συστηματικά καστορέλαιο, αμυγδαλέλαιο ή μια ειδική λοσιόν ενδυνάμωσης, πριν κοιμηθείτε. Όλα αυτά ενυδατώνουν και ενισχύουν τις βλεφαρίδες σας με την πάροδο του χρόνου.

4. Μην τρίβετε τα μάτια σας ακόμη και αν είστε κουρασμένες, αφενός γιατι κινδυνεύετε να μολύνετε τα μάτια σας αφετέρου γιατι αυτή η συνήθεια ταλαιπωρεί και "σπάει" τις βλεφαρίδες, ειδικά οταν είναι βαμμένες.

5. Αν χρησιμοποιείτε ψαλίδι για να γυρίζετε τις βλεφαρίδες σας, χρησιμοποιήστε το πάντοτε πριν απλώσετε τη μάσκαρα γιατι αν στεγνώσει το προϊόν και μετά τις πιέσετε με το ψαλιδάκι θα σπάσουν.

Διαβάστε ακόμη:

Τονώστε την επιδερμίδα σας με μια θαυματουργή συνταγή!

Ξηρά και σκασμένα χείλη; Δοκιμάστε τις δύο αυτές φυσικές συνταγές!