Λαμπερό πρόσωπο με άρωμα κανέλας!

Βιβή Αγγελάκη
Λαμπερό πρόσωπο με άρωμα κανέλας!

Μια μυρωδάτη μάσκα προσώπου! 

Η κανέλα έρχεται να προστεθεί στη λίστα με «τα μαγικά» συστατικά που έχουμε όλες στην κουζίνα μας, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν παράλληλα και για να μας ομορφύνουν!

Πέρα από την πραγματικά χαρακτηριστική μυρωδιά της, η κανέλα διαθέτει αντιβακτηριδιακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που αναζωογονούν το δέρμα!

Σας προτείνουμε λοιπόν, να φτιάξετε μια πραγματικά μυρωδάτη μάσκα προσώπου που θα καθαρίσει το δέρμα σας από τα όποια μαύρα στίγματα ή σπυράκια και θα του χαρίσει έντονη λάμψη! Ιδανική και για ήπια απολέπιση μιας και οι κόκκοι της ανοίγουν τους πόρους του δέρματος και το κάνουν πιο απαλό!

Για τη μάσκα λοιπόν θα χρειαστείτε:

2 κουταλιές σούπας μέλι
1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα
1 κουταλάκι του γλυκού μοσχοκάρυδο


Εκτέλεση:

Αναμίξτε όλα τα συστατικά μαζί μέχρι να σχηματιστεί μια παχύρευστη πάστα. Απλώστε την στο πρόσωπό σας. Κάντε ελαφρύ μασάζ με κυκλικές κινήσεις για περίπου 5 λεπτά. Αφήστε τη μάσκα τη μάσκα για περίπου 15 λεπτά. Ξεπλύνετε με χλιαρό νερό κάνοντας ταυτόχρονα ήπιες κυκλικές κινήσεις προκειμένου να γίνει και απολέπιση στο δέρμα σας. Τέλος σκουπίστε το πρόσωπό σας με μια στεγνή και καθαρή πετσέτα .

Με αυτή τη μάσκα θα μειωθεί η ερυθρότητα, το οίδημα ή τα σπυράκια που έχει προκαλέσει η ακμή ενώ ταυτόχρονα θα αποκατασταθεί και η σωστή ισορροπία της επιδερμίδας σας!


Καλό θα ήταν βέβαια, πριν δοκιμάσετε οποιαδήποτε μάσκα στο πρόσωπό σας να κάνετε μια μικρή δοκιμή στο χέρι σας , προκειμένου να αποφύγετε ανεπιθύμητες παρενέργειες!

Διαβάστε ακόμη:

Φθινόπωρο 2014: Aυτές είναι οι 5 πιο hot τάσεις στα νύχια!

Τριανταφυλλένιο lip balm από τα χεράκια σου!