Κάντο όπως η Diane Kruger και κλέψε την παράσταση!

Βιβή Αγγελάκη
Κάντο όπως η Diane Kruger και κλέψε την παράσταση!

Εντυπωσίασε με την κοτσίδα inception!


Όταν είδαμε την Diane Kruger με την κοτσίδα inception (κοτσίδα μέσα στην κοτσίδα) εντυπωσιαστήκαμε! Η Diane είναι beauty icon και σε κάθε εμφάνισή της φροντίζει να μας το υπενθυμίσει!

rexusa-2181545k

Ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα θα σας αποδείξουμε πόσο εύκολο είναι να την πετύχετε και εσείς μόνες σας ή με τη βοήθεια της φίλης σας στο σπίτι αυτή τη διπλά πλεγμένη στυλάτη κοτσίδα!

H celebrity hairstylist, Kylee Heath, ήταν πρόθυμη να μας εξηγήσει βήμα-βήμα πώς να αντιγράψουμε το εντυπωσιακό hair look της Diane!

1. Αρχικά, χτενίστε τα μαλλιά σας και βεβαιωθείτε πως δεν είναι μπερδεμένα ή με κόμπους.

2. Χωρίστε τα μαλλιά σας σε τρία κάθετα τμήματα.

3. Στο κεντρικό τμήμα πλέξτε μια κοτσίδα ανάποδη γαλλική, που να ξεκινά από την κορυφή περίπου του κεφαλιού σας . Στην ανάποδη γαλλική χωρίζετε το μαλλί σας σε τρία τμήματα και περνάτε το δεξί τμήμα του μαλλιού σας κάτω από το μεσαίο και επαναλαμβάνετε με το αριστερό τμήμα. Συνεχίζετε να παίρνετε τις αμέσως επόμενες τούφες διαδοχικά, από τα πλαϊνά μαλλιά σας , περνώντας και πάλι πρώτη τη δεξιά τούφα κάτω από τη μεσαία, που την κρατάτε πάντα σταθερή. Στο τέλος δέστε τη με ένα μικρό λαστιχάκι.

4.Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε τα υπόλοιπα μαλλιά σας (δύο πλευρικά τμήματα) για να κάνετε μια χαλαρή γαλλική πλεξιδούλα.

5. Στερεώστε με ένα λαστιχάκι.

Και η διπλή κοτσίδα σας έτοιμη να εντυπωσιάσει!

Διαβάστε ακόμη:

Φτιάξτο μόνη σου: Οδοντόκρεμα με καρύδα για δροσερή αναπνοή!

Διατηρήστε τα νύχια σας τέλεια βαμμένα για περισσότερο απ' ό,τι φανταζόσαστε!