Φτιάξε μόνη σου τα χαλαρά waves της Rosie Huntington-Whiteley!

Φτιάξε μόνη σου τα χαλαρά waves της Rosie Huntington-Whiteley!

Με 4 εύκολες κινήσεις! 

Για την έναρξη της καμπάνιας Moroccanoil Inspired by Women, ο Global Creative Director του διάσημου hair brand, Antonio Corral Calero, θέλησε να δείξει πως δεν χρειάζονται πολλά για να αναδείξουμε την ομορφιά μας!

Δημιούργησε,λοιπόν, στα μαλλιά της Rosie Huntington-Whiteley ένα ανεπιτήδευτο χτένισμα, λαμπερά, χαλαρά waves, και μοιράστηκε μαζί μας συμβουλές για να αντιγράψουμε το look στο σπίτι με τα πιο απλά βήματα:


- Ξεκινήστε απλώνοντας το Moroccanoil Treatment Light από τη μέση έως τις άκρες για να δημιουργήσετε την τέλεια βάση για λεία και λαμπερά αποτελέσματα.

- Στεγνώστε τα μαλλιά κατά 60% και ψεκάστε τα Moroccanoil Heat Styling Protection για να τα προστατέψετε από την θερμότητα του styling. Συνεχίστε το στέγνωμα ισιώνοντάς τα με μια στρογγυλή βούρτσα κάνοντας ένα ελαφρύ σπάσιμο στις άκρες - ο Antonio χρησιμοποίησε την Moroccanoil Classic Boar Bristle Brush.

- Για να δημιουργήσετε ένα φυσικό λουκ με ελαφρύ όγκο, χρησιμοποιείστε ένα σίδερο μαλλιών για μπούκλες μεγέθους 3 εκατοστών, ενισχύοντας απαλά τις άκρες. Αυτό θα τους δώσει έναν ελαφρύ, ανέμελο κυματισμό.

- Τελειώστε το λουκ ψεκάζοντας στα μαλλιά σας το Moroccanoil Luminous Hairspray Strong για κράτημα που διαρκεί και περάστε τα δάχτυλά σας ανάμεσά τους για να επιτύχετε απαλούς κυματισμούς.