Κοτσίδα express! Εντυπωσιακή και πανεύκολη, για τέλειο all day look!

Βιβή Αγγελάκη
Κοτσίδα express! Εντυπωσιακή και πανεύκολη, για τέλειο all day look!

Τώρα μπορείτε και μόνες σας!

Θέλετε εύκολα και γρήγορα χτενίσματα που θα μεταμορφώσουν τα μαλλιά σας μέσα σε λίγα λεπτά; Αν ο χρόνος σας κυνηγά ή δεν ξέρετε ποιο hairstyle να δοκιμάσετε στα μαλλιά σας, σας προτείνουμε μια ξεχωριστή κοτσίδα, μια κοτσίδα που πραγματικά θα μαγνητίσει τα βλέμματα όλων πάνω σας!

Εξαιρετικά εύκολη και γρήγορη θα δώσει έναν αέρα στην κόμη σας σε μια μοντέρνα εκδοχή της κοτσίδας από τη δεκαετία του '90, ακόμη και αν τα μαλλιά σας δεν είναι φρεσκολουσμένα!

Ιδανική και στιλάτη επιλογή τόσο για το πρωί όσο και για μια βραδινή έξοδό σας, έρχεται για να την αγαπήσετε!

Για αυτή την κοτσίδα- που στην ουσία είναι κοτσίδα μέσα στην κοτσίδα- θα χρειαστείτε μόνο 2 πράγματα: τη βούρτσα των μαλλιών σας και 3 με 4 περίπου μικρά λαστιχάκια για τα μαλλιά (ανάλογα με το μήκος των μαλλιών σας) κατά προτίμηση σε καφέ ή διαφανές χρώμα!

Τα βήματα είναι πολύ απλά και γρήγορα , όπως φαίνονται και στις φωτογραφίες!

hair res 03 11

1) Αρχικά, χτενίστε τα μαλλιά σας και βεβαιωθείτε πως δεν είναι μπερδεμένα ή με κόμπους. Πιάστε τα μαλλιά σας πίσω σε μια κοτσίδα μεσαίου ύψους. Δεν χρειάζεται να κάνετε χωρίστρα.

2) Τραβήξτε μια μικρή τούφα μαλλιού έξω από την κοτσίδα και τυλίξτε τη περιμετρικά γύρω από λαστιχάκι. Στερεώστε τη με φουρκέτες ή τσιμπιδάκια.

3) Βάλτε ένα μικρό λαστιχάκι στην αλογοουρά σας περίπου 3 με 4 εκατοστά κάτω από τη βάση της. Στη συνέχεια, ανοίξτε προσεκτικά με τα δάκτυλά σας αυτό το πρώτο τμήμα στη μέση, όπως δείχνει η εικόνα, έτσι ώστε να δημιουργήσετε μια «τρύπα».

4) Περάστε την υπόλοιπη κοτσίδα, από την πάνω μεριά, μέσα από την «τρύπα» που δημιουργήθηκε στο βήμα 3.

5)Τραβήξτε την ουρά της κοτσίδας σας μέσα και συνεχίστε ανάλογα.

6)Χρησιμοποιήστε αλλά 2 με 3 περίπου λαστιχάκια σε όλο το μήκος της κοτσίδας (ανάλογα με το μήκος των μαλλιών σας) με απόσταση 3 εκατοστών από το προηγούμενο. Επαναλάβετε τα βήματα 3-5.

topsy31


Αφού ολοκληρώσετε μπορείτε να ανοίξετε την κοτσίδα ελαφρώς με τα δάκτυλά σας! Για πιο εντυπωσιακό και σταθερό αποτέλεσμα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο τέλος τη λακ!

Διαβάστε ακόμη:

Πινέλα μακιγιάζ: Κάθε πότε πρέπει να τα καθαρίζετε και με τι τρόπο;

Δείτε τι κάνουν αυτές οι σταρς του Hollywood για να έχουν λαμπερά μαλλιά!