Η πιο εύκολη anti stress μάσκα προσώπου!

Βιβή Αγγελάκη
Η πιο εύκολη anti stress μάσκα προσώπου!

Ανανεωθείτε στη στιγμή, χωρίς πολλά έξοδα.

Το άγχος, δυστυχώς, έχει κατακλύσει τις ζωές όλων μας! Η πίεση να προλάβουμε να κάνουμε τα πάντα και να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας, μέσα σε 24 ώρες, πολλές φορές έχει δυσάρεστες συνέπειες για την υγεία μας, τόσο τη ψυχική όσο και τη σωματική!

Και φυσικά, το δέρμα μας είναι ένα από τα σημεία του σώματός μας, που πληρώνουν το τίμημα του stess, με λιγότερο εμφανείς τρόπους στο παρόν, γιατί στο μέλλον τα σημάδια της κόπωσης γίνονται σίγουρα ορατά. Ένας παραπάνω λόγος, λοιπόν, να κάνουμε την περιποίηση του προσώπου μας must της καθημερινής ρουτίνας.

Ξεκλέψτε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας και κάντε μια στάση στην κουζίνα του σπιτιού σας. Θα σας πάρει λιγότερο από 2 λεπτά για να φτιάξετε μόνες σας, την πιο εύκολη anti- stress μάσκα προσώπου!

Θα χρειαστείτε μόνο :

3 κουταλιές της σούπας γιαούρτι και
2 κουταλιές της σούπας μέλι

Βάλτε τα δύο υλικά σε ένα μπολ. Για την εκτέλεση, απλά θα χρειαστεί να ανακατέψετε με ένα κουτάλι τα δύο υλικά (γιαούρτι και μέλι), ώσπου να ομογενοποιηθεί το μείγμα.

Χρησιμοποιήστε ένα κουτάλι, ειδικό πινελάκι ή λίγο βαμβάκι για να απλώσετε σιγά σιγά τη μάσκα στο πρόσωπό σας και αφήστε τη για περίπου 15 με 20 λεπτά. Αν θέλετε, μπορείτε να κάνετε ελαφρύ μασάζ στο πρόσωπό σας, για να απορροφηθούν καλύτερα τα συστατικά από τους πόρους του δέρματός σας. Χαλαρώστε και έπειτα ξεπλύνετε με χλιαρό νερό.

Το γαλακτικό οξύ του γιαουρτιού βοηθά στην πρόληψη της πρόωρης γήρανσης, όπως οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες που δημιουργούνται με το χρόνο. Παράλληλα, το μέλι με την φρουκτόζη, εξασφαλίζει την ενυδάτωση, χαρίζοντας μια νεανική, σφριγηλή και λαμπερή επιδερμίδα.

Μπορείτε να εφαρμόσετε τη μάσκα μια φορά την εβδομάδα.

Διαβάστε ακόμη:

4 τρόποι για να στεγνώσουν πιο γρήγορα τα νύχια σας!

Δεντρολίβανο: H πιο οικονομική λύση για να μακρύνουν τα μαλλιά σας!

Χειροποίητο σαπούνι χεριών με αιθέρια έλαια!