Η πιο εύκολη και ανέξοδη εναλλακτική λύση για να ξεβαφτείτε!

Βιβή Αγγελάκη
Η πιο εύκολη και ανέξοδη εναλλακτική λύση για να ξεβαφτείτε!

Χωρίς κόπο!

Οι περισσότερες γνωρίζετε, ότι ο καθαρισμός του προσώπου είναι από τα πιο βασικά και σημαντικά στοιχεία της περιποίησης της επιδερμίδας σας, που θα πρέπει να γίνεται σε καθημερινή βάση. Τι γίνεται όμως όταν γυρνάτε κουρασμένες αργά το βράδυ και πρέπει να ξεβαφτείτε; Θα πρέπει να αφαιρείτε τα προϊόντα του μακιγιάζ πρώτα και μετά να χρησιμοποιείτε το σαπούνι καθαρισμού ή μήπως το πρώτο βήμα είναι απλά περιττό;

Η απάντηση έρχεται από τους ειδικούς, οι οποίοι συνιστούν να αφαιρείτε πρώτα όλα τα προϊόντα μακιγιάζ από την επιδερμίδα σας με τις ειδικές λοσιόν ντεμακιγιάζ και μετά να πλένετε το πρόσωπό σας.

Για όλες εσάς βέβαια, που βαριέστε εξαιρετικά αυτή τη διαδικασία ή σας τελείωσε το προϊόν του ντεμακιγιάζ, σας έχουμε εναλλακτική λύση για να «καθαρίσετε» εύκολα και γρήγορα! Πλύνετε το πρόσωπό σας με σαπούνι καθαρισμού δύο φορές!

Σχεδόν πάντα, μετά το πρώτο πλύσιμο μένουν υπολείμματα από το μακιγιάζ στην επιδερμίδα σας, τα οποία στο δεύτερο πλύσιμο αφαιρούνται εντελώς. Το σαπούνι καθαρισμού προσφέρει έναν πιο ήπιο και αποτελεσματικό τρόπο να καθαρίσετε την επιδερμίδα σας, απομακρύνοντας και το τελευταίο ίχνος μακιγιάζ.

Ακόμη, σε αντίθεση με πολλά προϊόντα ντεμακιγιάζ, το πλύσιμο με σαπούνι και χλιαρό ή κρύο νερό, αφήνει τους πόρους της επιδερμίδας σας ανοιχτούς, μειώνοντας τον κίνδυνο εμφάνισης δερματικών προβλημάτων, όπως σπυράκια, ακμή ή στίγματα.

Στην αφαίρεση της μάσκαρα όμως θα πρέπει να προσέξετε! Ο καλύτερος τρόπος για να «καθαρίσετε» τα μάτια σας είναι να χρησιμοποιήσετε σε πρώτη φάση κάποιο προϊόν ντεμακιγιάζ -όσο το δυνατό πιο φυσικό- και έπειτα, να ξεπλύνετε με μπόλικο νερό.

Διαβάστε ακόμα:

Κυτταρίτιδα: οι σωστές κινήσεις μασάζ για το σπίτι!

Ξηροδερμία στο τριχωτό της κεφαλής; Καταπολεμήστε τη με λάδι καρύδας!