Όλες οι ξεχασιάρες fans της κοτσίδας θα το λατρέψουν: Κοτσίδα χωρίς λαστιχάκι!

Βιβή Αγγελάκη
Όλες οι ξεχασιάρες fans της κοτσίδας θα το λατρέψουν: Κοτσίδα χωρίς λαστιχάκι!

Πανεύκολο χτενίσμα με... κόμπους!

Μέσα από αυτό εδώ το post, θα καταρρίψουμε δύο μύθους που πλανώνται γύρω από τη περιποίηση των μαλλιών σας! Αρχικά το μύθο του αντιαισθητικού κόμπου στα μαλλιά και έπειτα την αντίληψη ότι για να δημιουργήσετε μια κοτσίδα χρειάζεται οπωσδήποτε ένα λαστιχάκι.


Η αλήθεια είναι, ότι στο άκουσμα της λέξης κόμπος (μιλώντας για μαλλιά), οι περισσότερες γυναίκες πανικοβάλλονται και αρχίζουν να τα χάνουν. Από την άλλη πλευρά, υπάρχει μια μεγάλη κατηγορία γυναικών (στην οποία ανήκω κι εγώ) που λατρεύει τα ponytails αλλά συνεχώς (και παντού) ξεχνάει το πολύτιμο αυτό λαστιχάκι, που θα της χαρίσει το πολυπόθητο αποτέλεσμα.


Σε όλες , λοιπόν, τις ξεχασιάρες fans της κοτσίδας αλλά και γενικότερα σε κάθε γυναίκα που θέλει να πετύχει ένα ξεχωριστό look στα μαλλιά της εύκολα, γρήγορα και με μηδενικό κόστος αφιερώνουμε το παρακάτω χτένισμα!

Το μόνο που μπορεί να χρειαστείτε είναι μερικά τσιμπιδάκια και να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:


Βήμα 1: Χωρίστε τα μαλλιά σας στη μέση, δημιουργώντας δύο μέρη.

image 1


Βήμα 2: Δέστε τα δύο τμήματα που δημιουργήθηκαν σε έναν κόμπο.

image 2

Βήμα 3: Συνεχίστε να δένετε κόμπους σε όλο το μήκος του μαλλιού σας σταματώντας σε όποιο σημείο θέλετε. Χρησιμοποιήστε μερικά τσιμπιδάκια για να στερεώσετε την κοτσίδα στο ύψος του αυχένα.

image 3


Αυτό ήταν! Είστε έτοιμες μόλις σε 3 βήματα!

image

Extra tip: Δέστε όσο πιο σφιχτά μπορείτε τους κόμπους για μεγαλύτερη διάρκεια στο χτένισμά σας. Εάν τα μαλλιά σας είναι πολύ λεπτά και ίσια μπορείτε να τα ψεκάσετε με λίγη λακ για πιο σταθερό αποτέλεσμα.


Μπορείτε αν θέλετε να εφαρμόσετε την ίδια τακτική φέρνοντας τα μαλλιά σας στο πλάι και χωρίζοντάς τα σε δύο τμήματα. Δείτε τις φωτογραφίες στη gallery!

Διαβάστε ακόμη:

Αμυγδαλέλαιο: Μια πανεύκολη συνταγή-βάλσαμο για τα σκασμένα χείλη σας!

Sexy μπούστο, χωρίς ραγάδες. Δείτε πώς!

Κάντε τα δύσκολα απλά και εντυπωσιάστε με ένα τέλειο χτένισμα!