Φτιάξτε μόνες σας το πιο χαλαρωτικό σπρέι με δεντρολίβανο!

Βιβή Αγγελάκη
Φτιάξτε μόνες σας το πιο χαλαρωτικό σπρέι με δεντρολίβανο!

Δοκιμάστε το και δε θα χάσετε!

Δυστυχώς, αν κάτι χαρακτήριζε σήμερα, την καθημερινότητα πολλών ανθρώπων, θα ήταν ο αγχωτικός τρόπος ζωής! Το στρες που βιώνουμε στη δουλειά μεταφράζεται σε ένταση, η οποία μεταφέρεται στο σπίτι και από εκεί διοχετεύεται ως αρνητική ενέργεια σε ο,τι κι αν κάνουμε! Στις περιπτώσεις μάλιστα, που υπάρχουν παιδιά στην οικογένεια η κατάσταση γίνεται ακόμη πιο δύσκολη, καθώς ο φαύλος κύκλος του άγχους δεν αφήνει τίποτα ανεπηρέαστο.

Και επειδή η αίσθηση της ηρεμίας και η χαλάρωση κάτι τέτοιες ώρες είναι πολυτιμότερες απ' οτιδήποτε άλλο στον κόσμο... δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε (εκτός από τις βαθιές εισπνοές εκπνοές) το παρακάτω χαλαρωτικό σπρέι με δεντρολίβανο και λεβάντα που διώχνει την ένταση και το άγχος μέσα σε λίγα λεπτά!

Είναι πολύ εύκολο και ανέξοδο! Θα χρειαστείτε μόνο:

-60 ml νερό
-20 σταγόνες αιθέριο έλαιο δεντρολίβανου
-20 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντας

Η προετοιμασία είναι πανεύκολη: Προμηθευτείτε ένα μπουκαλάκι με ειδική αντλία σπρέι και γεμίστε το με το νερό. Στη συνέχεια, προσθέστε τις σταγόνες από τα αιθέρια έλαια. Ανακινήστε καλά, προκειμένου να αναμειχθούν όλα τα υλικά.


Όσο για τη χρήση του... ψεκάστε στο χώρο κάθε φορά που η ένταση «χτυπάει» κόκκινο και κρίνετε απαραίτητη την κατευναστική του δράση. Διατηρήστε το σε θερμοκρασία δωματίου και χρησιμοποιήστε το μέχρι να τελειώσει!


Και μη ξεχνάτε! Το αιθέριο έλαιο δενδρολίβανου έχει αναζωογονητική δράση και βοηθά στην ανακούφιση από πονοκεφάλους και στην εκτόνωση της έντασης. Παράλληλα, το αιθέριο έλαιο λεβάντας έχει αποδειχθεί, μέσα από έρευνες, ότι μειώνει το στρες και το άγχος.

Πραγματικά, πολλοί το έχουν δοκιμάσει και έχουν δει εκπληκτικά αποτελέσματα!