Η πιο απλή και οικονομική τονωτική λοσιόν από τα χεράκια σας!

Βιβή Αγγελάκη
Η πιο απλή και οικονομική τονωτική λοσιόν από τα χεράκια σας!

Με 2 μόνο φυσικά υλικά που έχετε στην κουζίνα σας.


Πόσες φορές πραγματικά αισθάνεστε ότι η επιδερμίδα σας χρειάζεται αυτό το επιπλέον βήμα στην καθημερινή περιποίησή της, που θα την τονώσει και θα την κάνει ακόμη πιο λαμπερή; Αν όμως, η αγορά ενός επιπλέον καλλυντικού προϊόντος σας βγάζει εκτός του οικονομικού σας προϋπολογισμού ... σας προτείνουμε να δοκιμάσετε την πιο εύκολη πραγματικά τονωτική λοσιόν που θα επαναφέρει την ισορροπία στην επιδερμίδα σας με μηδενικό κόστος!

Ξεκινήστε, λοιπόν, μιας και η συνταγή αποτελείται από υλικά που όλες έχετε στην κουζίνα σας!

Θα χρειαστείτε μόνο:

1 μέτριο αγγούρι
2 κουταλάκι του γλυκού μέλι

Η προετοιμασία θα σας πάρει μόνο 2 λεπτάκια!


Ξεφλουδίστε το αγγούρι και κόψτε το σε μικρά κομμάτια. Στη συνέχεια τοποθετήστε στο μπλέντερ και πολτοποιήστε, μέχρι να γίνει ένας ζουμερός πολτός (αν θέλετε σε αυτό το σημείο προσθέστε στο μείγμα 2 κουταλιές της σούπας νερό). Σουρώστε το μείγμα σε ένα γυάλινο καθαρό μπουκάλι με καπάκι. Προσθέστε το μέλι στο χυμό. Ανακινήστε καλά το μπουκάλι για να αναμιχθούν τα δύο υλικά.


Όσο για τη χρήση της... απλώστε την τονωτική λοσιόν με ένα κομμάτι βαμβάκι ή μια μικρή καθαρή πετσέτα στο πρόσωπο και το λαιμό σας. Αφήστε τη να δράσει για περίπου 5 με 10 λεπτά και ξεπλύνετε με χλιαρό νερό.

Η επιδερμίδα σας θα αναζωογονηθεί στο λεπτό!

Διαβάστε ακόμα:

Φτιάξτε μόνες σας το πιο χαλαρωτικό σπρέι με δεντρολίβανο!

Δαφνέλαιο: Πώς ωφελεί τα μαλλιά μας;