Ο καλύτερος τρόπος για να καθαρίσετε τη βαφή μαλλιών από το δέρμα σας

Βιβή Αγγελάκη
Ο καλύτερος τρόπος για να καθαρίσετε τη βαφή μαλλιών από το δέρμα σας

Για όλες εσάς, που βάφετε τα μαλλιά σας στο σπίτι! 



Οι περισσότερες που βάφετε τα μαλλιά σας μόνες στο σπίτι, θα το έχετε αντιμετωπίσει! Όσο προσεκτικές κι αν είστε, πάντα θα ξεφύγει λίγη από τη βαφή των μαλλιών σας στο δέρμα σας και κυρίως στους κροτάφους, στο μέτωπο, πίσω από τα αυτιά και στον αυχένα. Πραγματικά είναι ο,τι πιο ενοχλητικό μπορεί να σας συμβεί εκείνη την ώρα, που παλεύετε με τις βαφές στα χέρια για το ιδανικό αποτέλεσμα στα μαλλιά σας! Και επειδή η πρώτη και πιο ανέξοδη λύση είναι η φυσική πάντα... αποφύγετε το ασετόν που πολλές χρησιμοποιούσατε ως τώρα και υιοθετήστε τη μέθοδο κορυφαίων κομμωτών παγκοσμίως!


Για όλες εσάς που βάφετε τα μαλλιά στο σπίτι σας, λοιπόν, ο πιο αποτελεσματικός και εναλλακτικός τρόπος για να αφαιρέσετε τους λεκέδες από τη βαφή στο δέρμα σας, (σύμφωνα και με το διάσημο Έλληνα hair colorist , Γιώργο Παπανικόλα), είναι το ελαιόλαδο, το αμυγδαλέλαιο ή το baby oil.

Ναι καλά διαβάσατε! Βρέξετε λίγο βαμβάκι ή μια καθαρή πετσέτα με ελαιόλαδο ή αμυγδαλέλαιο ή baby oil και με κυκλικές κινήσεις τρίψτε τη χρωματισμένη περιοχή μέχρι να ξεθωριάσει το χρώμα. Ιδανικός τρόπος, ακόμη και για τα άτομα με ευαίσθητο δέρμα, μιας και η δράση του ελαίου αφήνει το δέρμα στο τέλος απαλό, ενυδατωμένο και φυσικά καθαρό! Ακόμη, μπορείτε να ανακατέψετε λίγο baby oil με το καθαριστικό προσώπου και να εφαρμόσετε πάνω στη βαμμένη περιοχή του δέρματός σας, με μια πετσέτα!


Και φυσικά, μην πανικοβάλεστε, συμβαίνει και στους καλύτερους κομμωτές !

Διαβάστε ακόμα:

Καθαρό πρόσωπο χωρίς πανάδες. Δείτε πώς!

Η Kate Upton μας δείχνει το νέο hairlook της!