Φυσικές ανταύγειες; Μπορείτε να τις κάνετε και μόνες σας από το σπίτι!

Βιβή Αγγελάκη
Φυσικές ανταύγειες; Μπορείτε να τις κάνετε και μόνες σας από το σπίτι!

3 πανεύκολες συνταγές με φυσικά υλικά !



Πόσες φορές δεν σας έχει τύχει να ζηλέψετε τις ανοιχτές ανταύγειες της διπλανής σας, παρόλο που είστε κατά στο να βάψετε τα μαλλιά σας με χημικές βαφές; Πόσες από εσάς δεν θέλετε να αποκτήσετε τις χρυσαφένιες ανταύγειες της Gisele; Κι αν μια επίσκεψή σας στο κομμωτήριο σας βγάζει εκτός του οικονομικού προϋπολογισμού σας γι αυτό το μήνα... δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε έναν από τους παρακάτω πανεύκολους τρόπους- συνταγές που υπόσχονται να ξανοίξουν τα μαλλιά σας!


1. Μέλι
Το μέλι είναι γνωστό για τις ευεργετικές του ιδιότητες στο δέρμα σας και στην υγεία, γενικά. Όμως , μπορεί να κάνει θαύματα και στα μαλλιά σας! Ανακατέψτε καλά δύο κουταλιές μέλι σε ένα φλιτζάνι νερό και προσθέστε το χυμό από μισό λεμόνι. Απλώστε το μείγμα ομοιόμορφα στα μαλλιά σας και αφήστε το να δράσει για περίπου μια ώρα. Λούστε τα μαλλιά σας με σαμπουάν δύο φορές για να φύγει όλο το μέλι. Επαναλάβετε 2 φορές την εβδομάδα για τα επιθυμητά αποτελέσματα.

2. Χαμομήλι
Το χαμομήλι είναι ίσως από τις πιο παραδοσιακές μεθόδους για να ξανοίξετε τα μαλλιά σας με φυσικό τρόπο. Βράστε σε μια μεγάλη κατσαρόλα 1, 5 λίτρο νερό με 2 φακελάκια χαμομηλιού για 5 λεπτά. Αφήστε το μείγμα να κρυώσει. Ρίξτε το πάνω στα μαλλιά σας και αφήστε το για 10- 15 περίπου λεπτά. Στο τέλος, λούστε τα μαλλιά σας με σαμπουάν, όπως κάνετε συνήθως. Μπορείτε να εφαρμόζετε αυτή τη μέθοδο με χαμομήλι όσο συχνά θέλετε, μέχρι τα μαλλιά σας να αποκτήσουν λαμπερές ξανθές ανταύγειες!

3. Ελαιόλαδο
Ναι καλά διαβάσετε! Το ελαιόλαδο μπορεί να ενυδατώνει την τρίχα αλλά ταυτόχρονα ανοίγει και το χρώμα της. Φυσικά, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μόνο του στα μαλλιά σας -απλώνοντας μια γενναιόδωρη ποσότητα- και να το αφήσετε να δράσει για περίπου αφού καθίσετε για περίπου 1ώρα στον ήλιο. Ιδανική συνταγή για το Σαββατοκύριακο, τότε που θα είστε πιο χαλαρές και θα μπορείτε να απολαύσετε παράλληλα και το καφεδάκι σας.

Διαβάστε ακόμα:

Καστορέλαιο: H πιο εύκολη λύση σε 5 προβλήματα που αντιμετωπίζετε με τα μαλλιά σας!

Ο καλύτερος τρόπος για να καθαρίσετε τη βαφή μαλλιών από το δέρμα σας

Καθαρό πρόσωπο χωρίς πανάδες. Δείτε πώς!