Το πιο εύκολο roll on αποσμητικό σώματος

Βιβή Αγγελάκη
Το πιο εύκολο roll on αποσμητικό σώματος

Με δύο μόνο υλικά, θα μοσχομυρίσετε!


Σίγουρα ένα από τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε όλοι καθημερινά, ανεξάρτητα από την εποχή ή την ηλικία είναι το αποσμητικό! Αποτελεί την ασπίδα μας από τη δυσοσμία του ιδρώτα, κυρίως στις μασχάλες, πόσο μάλλον τώρα που είναι χειμώνας και φοράμε πολλά ρούχα!

Και επειδή έχουμε πει πολλάκις από αυτή εδώ τη στήλη ότι δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να χρησιμοποιούμε στην καθημερινή περιποίησή μας αγνά φυσικά προϊόντα που δεν επιβαρύνουν την επιδερμίδα του σώματός μας, δείτε πως θα φτιάξετε μόνες σας το πιο εύκολο, φυσικό, roll on αποσμητικό σώματος με μόνο 2 υλικά!

Θα χρειαστείτε:

10 σταγόνες έλαιο tea tree
2 κουταλιές της σούπας αγνό έλαιο καρύδας

Η προετοιμασία είναι πανεύκολη:

Αν το έλαιο καρύδας που έχετε προμηθευτεί είναι σε στερεή μορφή, λιώστε το σε μπεν μαρί. Αν όχι τότε συνεχίστε και προσθέστε τις σταγόνες από το έλαιο tea tree. Ανακατέψτε καλά και ρίξτε το μείγμα σε μια συσκευασία με roll on υποδοχή. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το παλιό αποσμητικό σε roll on μορφή.

Έτοιμο για χρήση! Τόσο εύκολα και απλά.

Προσοχή, όμως, τα αιθέρια έλαια μπορούν να προκαλέσουν ερεθισμούς στην επιδερμίδα κάποιων ανθρώπων, γι αυτό θα πρέπει πάντα να κάνετε μια δοκιμή στο χέρι σας πριν χρησιμοποιήσετε το αποσμητικό στις μασχάλες σας.

Διαβάστε ακόμη:

Σπιτικό ροδόνερο για την πιο μυρωδάτη τόνωση της επιδερμίδας σας!

Φτιάξτε μόνες σας το πιο τέλειο σαμπουάν για μεταξένια μαλλιά!