Σπιτική μάσκα με καφέ για λαμπερά και πυκνά μαλλιά!

Βιβή Αγγελάκη
Σπιτική μάσκα με καφέ για λαμπερά και πυκνά μαλλιά!

Πραγματικά πολύ αποτελεσματική! Δοκιμάστε τη

Χθες μόλις ήταν, που αναφέραμε τα μοναδικά αποτελέσματα του καφέ στην πολυπόθητη γρήγορη ανάπτυξη των μαλλιών μας! Σύμφωνα, λοιπόν, με μελέτη, η καφεΐνη εκτός από το πλούσιο άρωμά της και τις διεγερτικές ιδιότητές της, ευθύνεται για τη γρήγορη ανάπτυξη-επιμήκυνση των μαλλιών και την υγιή ανάπτυξή τους .

Αν βαριέστε να ψάχνετε προϊόντα, που να περιέχουν μεταξύ άλλων, την καφεΐνη στα συστατικά τους και θέλετε πραγματικά μια ανέξοδη μάσκα για λαμπερά μαλλιά, τότε δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε την παρακάτω πανεύκολη μάσκα με καφέ!

Θα χρειαστείτε:

2 κουταλιές της σούπας σκόνη καφέ
1 κουταλιά της σούπας μέλι
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο

Η προετοιμασία θα σας πάρει λιγότερο από λεπτό!

Σε ένα γυάλινο μπολ ανακατέψτε πολύ καλά τον καφέ, το μέλι και το ελαιόλαδο. Αν θέλετε μπορείτε να διπλασιάσετε τις ποσότητες των συστατικών της συνταγής, ανάλογα με το μήκος των μαλλιών σας. Απλώστε τη μάσκα στα μαλλιά σας, κυρίως στο τριχωτό της κεφαλής σας, κάνοντας κυκλικές κινήσεις και αφού την αφήσετε τη για 15-30 λεπτά, ξεπλύνετε.

Ο καφές μαλακώνει και προσθέτει λάμψη στα μαλλιά. Η μάσκα μαλλιών είναι ίσως ο καλύτερος τρόπος για να χρησιμοποιήσετε τον καφέ στα μαλλιά σας, μιας και τονώνει τους θύλακες της τρίχας και επιταχύνει την ανάπτυξή τους.

Διαβάστε ακόμη:

Η καφεΐνη μακραίνει τα μαλλιά μας πιο γρήγορα!

Σπυράκι στο μέτωπο: Οι συνηθέστερες αιτίες που εμφανίζεται ξανά και ξανά