Ακμή στην πλάτη; Δείτε τα σούπερ υλικά που θα τη νικήσουν! (#5#)

Βιβή Αγγελάκη
Ακμή στην πλάτη; Δείτε τα σούπερ υλικά που θα τη νικήσουν! (#5#)

#5#Μετράμε αντίστροφα για το 2015 με τις πιο SOS λύσεις στα beauty προβλήματα των ημερών!


Ναι είναι γεγονός : Μετράμε αντίστροφα για τη νέα χρονιά και πολύ χαιρόμαστε γι αυτό! Αποφασίσαμε, λοιπόν, μιας και μας χωρίζουν μόλις λίγες ημέρες από το 2015 να σας δίνουμε καθημερινά DIY λύσεις- μέσα από αυτή εδώ τη στήλη- στα πιο hot προβλήματα, που αντιμετωπίζουμε οι περισσότερες γυναίκες αυτές τις ημέρες (και που πραγματικά πολλές φορές μας χαλούν τη διάθεση)! Επομένως, μείνετε συντονισμένες καθημερινά και η επιχείρηση «λαμπερές queens για το 2015» ξεκινά!!!

Ποιος είπε ότι δε θα βάλετε το strapless ή backless φόρεμά σας απόψε το βράδυ;

Σάββατο σήμερα και τα backless ή φορέματα -που παρεμπιπτόντως είναι από τα σίγουρα πιο sexy κομμάτια που «παίζουν» στην ντουλάπα σας- θα έχουν σίγουρα την τιμητική τους στη βραδινή έξοδό σας. Πριν πέσετε σε βαθιά κατάθλιψη και αρχίσετε να κυκλοφορείτε με το παλτό σας ακόμη και στους εσωτερικούς χώρους , προκειμένου να κρύψετε τα αντιαισθητικά σπυράκια στην πλάτη σας, δοκιμάστε μια από τις 2 παρακάτω συνταγές με φυσικά υλικά που πραγματικά θα σας ανακουφίσουν απ' αυτό το μπελά!

1. Αγγούρι

Το αγγούρι ισορροπεί το επίπεδο του pH του δέρματος, συμβάλλοντας έτσι, στην αποκατάσταση του δέρματος. Ενυδατώνει το δέρμα και βοηθά στο να σβηστούν τα σημάδια της ακμής στην πλάτη .
Πάρτε 1 ή 2 αγγούρια και αφού τα κόψετε κομματάκια, χτυπήστε τα στο μπλέντερ, μέχρι να δημιουργηθεί μια ομοιόμορφη πάστα. Εφαρμόστε τη, στα σημάδια της ακμής και αφήστε τη για 15 λεπτά. Το αγγούρι θα ενυδατώσει το δέρμα σας. Ξεπλύνετε με άφθονο νερό.


2. Μέλι

Το μέλι έχει αντιοξειδωτικές και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες, που βοηθούν στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων από το δέρμα. Ακόμη, μειώνει τα σημάδια ακμής στην πλάτη και κάνει τον τόνο της επιδερμίδας σας πιο φωτεινό και λαμπερό.
Ρίξτε δύο κουταλιές μέλι σε ένα μπολ. Απλώστε το στα σημάδια της ακμής στην πλάτη σας και αφήστε το για λίγα λεπτά. Ξεπλύνετε το με κανονικό νερό. Επαναλάβετε τη διαδικασία τακτικά, για καλύτερα αποτελέσματα.

Διαβάστε ακόμη:

Σας χτύπησαν τα παπούτσια σας στο χθεσινό πάρτι; Δείτε πως θα ανακουφιστείτε!