Εξαφανίστε τις ραγάδες πριν μπει το 2015! (#2#)

Βιβή Αγγελάκη
Εξαφανίστε τις ραγάδες πριν μπει το 2015! (#2#)

#2#Μετράμε αντίστροφα για το 2015 με τις πιο SOS λύσεις στα beauty προβλήματα των ημερών!

Ναι είναι γεγονός : Μετράμε αντίστροφα για τη νέα χρονιά και πολύ χαιρόμαστε γι αυτό! Αποφασίσαμε, λοιπόν, μιας και μας χωρίζουν μόλις λίγες ημέρες από το 2015 να σας δίνουμε καθημερινά DIY λύσεις- μέσα από αυτή εδώ τη στήλη- στα πιο hot προβλήματα, που αντιμετωπίζουμε οι περισσότερες γυναίκες αυτές τις ημέρες (και που πραγματικά πολλές φορές μας χαλούν τη διάθεση)! Επομένως, μείνετε συντονισμένες καθημερινά και η επιχείρηση «λαμπερές queens για το 2015» ξεκινά!!!

Ο αγώνας για την καταπολέμηση των ραγάδων είναι κοινός για τις περισσότερες γυναίκες, πόσο μάλλον αυτές τις μέρες που οι περισσότερες φάγαμε (λίγο)παραπάνω και προκαλέσαμε- λόγω της αύξησης του βάρους μας- την εμφάνισή των αντιαισθητικών λευκών γραμμών στους μηρούς μας! Επειδή όμως είμαστε μόλις 1 μέρα πριν το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν... και τι πιο όμορφο το 2015 να μπει με όλες τις καλές προϋποθέσεις και χωρίς ανασφάλειες για τις περισσότερες από εμάς... βρήκαμε τη σούπερ συνταγή για σπιτική κρέμα κατά των ραγάδων, η οποία πραγματικά υπόσχεται εντυπωσιακά αποτελέσματα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα!

Θα χρειαστείτε λοιπόν:

μέλι,
ελαιόλαδο,
έλαιο λεβάντας
βούτυρο κακάο

Όσο για την προετοιμασία... θα σας πάρει λιγότερο από 5 λεπτά!

Λιώστε το βούτυρο κακάο και προσθέστε την ίδια ποσότητα ελαιόλαδου, ανάλογα με την ποσότητα που θέλετε να φτιάξετε! Προσθέστε 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι και 3-4 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντας. Ανακατέψτε καλά και αφήστε το μείγμα να κρυώσει. Μπορείτε να φυλάξετε όσο σας έμεινε σε ένα γυάλινο βάζο.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κρέμα κάθε πρωί και βράδυ. Το μίγμα θα δείτε ότι μυρίζει υπέροχα, και τα συστατικά του θα κάνουν θαύματα στο δέρμα σας.

Με αυτή την σπιτική κρέμα, τα σημάδια των ραγάδων θα αρχίσουν να εξαφανίζονται σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Είναι τόσο εύκολη στην προετοιμασία της και πάνω από όλα εντελώς φυσική! Τι περιμένετε; Δοκιμάστε τη!

Διαβάστε ακόμη:

Ο απόλυτος οδηγός για λαμπερή επιδερμίδα μέσα στις χριστουγεννιάτικες διακοπές! (#3#)

Το πιο εύκολο scrub για απαλά, λαμπερά, sexy πόδια! (#4#)

Ακμή στην πλάτη; Δείτε τα σούπερ υλικά που θα τη νικήσουν! (#5#)

Σας χτύπησαν τα παπούτσια σας στο χθεσινό πάρτι; Δείτε πως θα ανακουφιστείτε! (#6#)