Αυτή είναι η DIY συνταγή για lip balm της Jillian Michaels!

Βιβή Αγγελάκη
Αυτή είναι η DIY συνταγή για lip balm της Jillian Michaels!

Η fitness γκουρού των celebrities του Hollywood αποκαλύπτει τη δική της φυσική συνταγή για τέλεια χείλη!

Τι πιο θηλυκό από τα όμορφα ενυδατωμένα χείλη όλες τις εποχές! Πόσο μάλλον τώρα που είναι χειμώνας θα πρέπει να τα φροντίζουμε περισσότερο για να μην αφυδατώνονται και αποκτούν αντιαισθητική όψη. Αν θέλετε, λοιπόν να δείτε πώς η Jillian Michaels φροντίζει τα δικά της, δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε την αγαπημένη της DIY συνταγή για ένα τέλειο σπιτικό lip balm! Και για όσες δεν τη γνωρίζετε, η Jillian είναι fitness γκουρού και personal trainer πολλών celebrities του Hoollywood, ενώ παράλληλα οι τηλεοπτικές εμφανίσεις έχουν εκτοξεύσει τη δημοτικότητά της στα ύψη!

Θα χρειαστείτε:

1 κουταλάκι του γλυκού τριμμένο κερί μελισσών ή μικρά κομματάκια κηρήθρας
2 ,5 κουταλάκια του γλυκού βούτυρο καριτέ (Shea Butter)
1 κουταλάκι του γλυκού αμυγδαλέλαιο
2 σταγόνες έλαιο βιταμίνης Ε
2 σταγόνες Tea Tree Oil
8 σταγόνες Rose Oil
Ένα μικρό γυάλινο δοχείο για να αποθηκεύσετε το lip balm

Όσο για την προετοιμασία είναι πανεύκολη:

Σε ένα μικρό κατσαρολάκι, ανακατέψτε το κερί μέλισσας, το βούτυρο καριτέ, το αμυγδαλέλαιο και αφήστε τα σε χαμηλή φωτιά μέχρι να λιώσουν εντελώς. Μόλις το μίγμα ομογενοποιηθεί και έχει υγρή μορφή, προσθέστε τα αιθέρια έλαια (βιταμίνης Ε, Tree Oil και Rose Oil). Ανακατέψτε καλά και αφού αφήσετε το μείγμα να κρυώσει, μεταφέρετε το μείγμα στο αγαπημένο γυάλινο δοχείο σας.

Αν θέλετε να προσθέσετε μια ιδιαίτερη extra – καθαρά προσωπική- γεύση, μπορείτε να χρησιμοποιήστε συνδυασμούς αιθέριων ελαίων. Προσθέστε περίπου 10 έως 15 σταγόνες (ανάλογα με το προσωπικό γούστο) λεμόνι, λεβάντα, κανέλα, και ακόμη και δεντρολίβανο. Για τις λίγο πιο τολμηρές, δοκιμάστε συνδυασμούς όπως κανέλα με δυόσμο ή δενδρολίβανο και lime.

«Δεν είναι τυχαίο ότι το αγαπημένο μου do-it-yourself προϊόν ομορφιάς, που είναι επίσης ένα από τα αγαπημένα μου καλλυντικά, είναι αυτό το lip balm. Αποτελεί μια γρήγορη, εύκολη και χαμηλού κόστους αποτελεσματική συνταγή που κάνει τα χείλη μου πιο πλούσια, χωρίς να χρειάζεται ιδιαίτερο κόπο ή πολλά χρήματα» λέει η Jillian, η οποία είναι fan του υγιεινού και φυσικού τρόπου ζωής!

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε πώς θα αποφύγετε την ακμή, πριν και κατά τη διάρκεια της περιόδου!

To trick που θα κάνει τον απλό κότσο σας να φαίνεται πιο «γεμάτος».