Αποκτήστε τα λαμπερά μαλλιά της Blake Lively με την πιο εύκολη συνταγή-έκπληξη!

Βιβή Αγγελάκη
Αποκτήστε τα λαμπερά μαλλιά της Blake Lively με την πιο εύκολη συνταγή-έκπληξη!

2 Υλικά αρκούν για να τα αποκτήσετε!


Πραγματικά είναι από τις πιο όμορφες γυναίκες του Hollywood και όχι άδικα! Ακόμη και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, δεν άφησε λεπτό απεριποίητο τον εαυτό της. Τόσο οι στιλιστικές της επιλογές στο κόκκινο χαλί όσο και τα beauty looks της, την έκαναν να ξεχωρίζει και να λάμπει σε κάθε εμφάνισή της. Είτε βαμμένη είτε δίχως ίχνος make up , τα λαμπερά και υγιή μαλλιά της είναι αναμφισβήτητα αυτά που κλέβουν την παράσταση!

7693da076b47f9941ce658d3dd150b55

Αν, λοιπόν, θέλετε να πετύχετε και εσείς ένα τέτοιο αποτέλεσμα στην κόμη σας, δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τη συνταγή για τέλεια μαλλιά που η ίδια η star αποκάλυψε και ακολουθεί! Βασικό συστατικό της, η μαγιονέζα, που θα ενυδατώσει τα μαλλιά σας, πιο γρήγορα απ' ότι περιμένατε!

Θα χρειαστείτε:

Μαγιονέζα (ανάλογα με το μάκρος των μαλλιών σας, χρησιμοποιήστε όση πόστητα χρειάζεστε)
Μερικές σταγόνες από το αγαπημένο σας αιθέριο έλαιο (που θα χαρίσουν ένα πιο μυρωδάτο αποτέλεσμα)

Σε ένα μπολ ανακατέψτε τα δύο αυτά υλικά, ώσπου να ομογενοποιηθούν. Στη συνέχεια, απλώστε μια γενναία δόση στα μαλλιά σας (από τη ρίζα έως την άκρη), όπως κάνετε με το conditioner και αρχίστε να κάνετε ελαφρύ μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής σας. Μπορείτε αν θέλετε να χτενίσετε τα μαλλιά σας ή να φορέσετε ένα σκουφάκι για το μπάνιο, που θα βοηθήσει τη μαγιονέζα να απορροφηθεί καλύτερα. Αφήστε την μάσκα να δράσει για μία περίπου ώρα και λουστείτε κανονικά με το σαμπουάν σας, αν χρειαστεί ακόμη και 2 φορές.

Το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει!

1d0a6ef03e26d3dc7be387b6a81fb7a7

Εκτός του ότι νοστιμίζει τα φαγητά μας, η μαγιονέζα είναι από τα πιο ανέξοδα και ασφαλή προϊόντα ομορφιάς που όλοι σχεδόν έχουμε στο ψυγείο μας! Και για όσες δεν το γνωρίζετε, τα συστατικά της περιέχουν τα απαραίτητα έλαια και πρωτείνες , που αναζωογονούν τα μαλλιά , αυξάνουν την πυκνότητα τους και κάνουν την τρίχα πιο δυνατή.

Η μαγιονέζα έρχεται ως μια εύκολη και φθηνή λύση για την περιποίηση των μαλλιών σας, απέναντι στις «σκληρές» θεραπείες, που πολλές φορές μπορεί να έχουν και αντίθετα αποτελέσματα.

Διαβάστε ακόμη:

Ρυτίδες τέλος με την πιο ανέξοδη λύση που κρύβεται στο ψυγείο σας!

Δείτε πώς με 3 φυσικά έλαια θα εξαφανίσετε (+θα προλάβετε) τις ραγάδες σας!