Απαλλαγείτε από την ακμή βράδυ, με τη δύναμη του νυχτολούλουδου!

Βιβή Αγγελάκη
Απαλλαγείτε από την ακμή βράδυ, με τη δύναμη του νυχτολούλουδου!

Η πιο μυρωδάτη, χειροποίητη κρέμα νυκτός κατά της ακμής

Το όνειρο πολλών από εμάς να ξυπνήσουμε το πρωί και το ενοχλητικό σπυράκι που έχει κάνει την εμφάνισή του εδώ και μέρες στο πρόσωπό μας να έχει εξαφανιστεί, γίνεται πραγματικότητα, πόσο μάλλον όταν αύριο θα πρέπει να πάμε στη δουλειά ή σε κάποιο σοβαρό επαγγελματικό ραντεβού. Και επειδή κατά τη διάρκεια της ημέρας μπορεί οι περισσότερες να μην έχετε τον απαραίτητο χρόνο λόγω υποχρεώσεων να περιποιηθείτε την επιδερμίδα σας... σας έχουμε τη σωτήρια λύση, που θα έρθει βράδυ να σας σώσει: Μια φανταστική κρέμα νυκτός κατά της ακμής, από τα χεράκια σας!

Το μυστικό της βρίσκεται στο άρωμά της, που προσωπικά αγαπώ πολύ, το άρωμα νυχτολούλουδου, καθώς και στα φυσικά αλλά και φθηνά-σε σχέση με μια κρέμα νυκτός του εμπορίου- συστατικά της!

Συστατικά:

Εκχυλίσματα Aloe Vera
Έλαιο λεβάντας
Έλαιο νυχτολούλουδου

Για την προετοιμασία αυτής κρέμα νυκτός, θα χρειαστείτε το gel εκχύλισμα αλόης από ένα φρέσκο φύλλο αλόης . Σε αυτό, προσθέστε 3 κουταλιές του γλυκού αιθέριο έλαιο λεβάντας και ανακατεύετε καλά τα δύο υλικά. Στη συνέχεια ρίξτε ένα κουταλάκι του γλυκού έλαιο νυχτολούλουδου. Μόλις τα συστατικά ομογενοποιηθούν, η κρέμα νυκτός σας, είναι έτοιμη για χρήση! Απλώστε στο πρόσωπό σας λίγο πριν κοιμηθείτε και αποθηκεύστε τη σε ένα μικρό γυάλινο βαζάκι!

Η άλοη, όπως είναι γνωστό, όχι μόνο αντιμετωπίζει και προλαμβάνει την ακμή, αλλά μειώνει τις ατέλειες και τα σημάδια που προκαλούνται από αυτή, αφήνοντας το δέρμα λείο και απαλό. Παράλληλα, το έλαιο νυχτολούλουδου, που είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε, έχει αντιγηραντικές ιδιότητες και εξαφανίζει τα σημάδια κόπωσης και πρόωρης γήρανσης από την επιδερμίδα.

Διαβάστε ακόμη:

Έχετε λεμόνια στο ψυγείο σας; Νικήστε την πιτυρίδα τώρα με αυτή τη συνταγή!