Δεν έχετε χρόνο να λούσετε τα μαλλιά σας; Αυτά τα 7 hair tricks θα σας σώσουν!

Βιβή Αγγελάκη
Δεν έχετε χρόνο να λούσετε τα μαλλιά σας; Αυτά τα 7 hair tricks θα σας σώσουν!

Χωρίς να κουραστείτε καθόλου


Σε όλες μας έχει τύχει και ουκ ολίγες φορές, να πρέπει να βγούμε ή να πάμε σε ένα σημαντικό ραντεβού και να μην έχουμε χρόνο να λούσουμε ή να περιποιηθούμε όπως πρέπει τα μαλλιά μας. Η κατάσταση γίνεται ακόμη πιο δύσκολη αν έχετε λιπαρά μαλλιά... Μην ανησυχείτε όμως! Βρήκαμε τα 7 hair tricks που θα σας βγάλουν από τη δύσκολη θέση και θα κάνουν τα μαλλιά σας να δείχνουν- παρόλο που δεν θα είναι- καθαρά και λαμπερά.

1. Γαλλικές πλεξούδες και πλεξουδάκια

Μια απλή γαλλική πλεξούδα στο πλάι ή δύο πλεξουδάκια (που θυμίζουν μαθητικό hairlook) είναι δύο πολύ καλοί τρόποι που θα συγκαλύψουν τα βρώμικα μαλλιά σας δημιουργώντας ένα μοναδικό hairlook! Είτε επιλέξετε να είναι πιο χαλαρή, είτε πιο αυστηρή και σφιχτή θα δείχνετε πανέμορφες και μέσα στη μόδα.

0482bc08ec3f944d2e0291cffc85295c

2. Dry Shampoo (Ξηρό σαμπουάν)

Το έχουμε πει πολλές φορές... το ξηρό σαμπουάν είναι ο καλύτερος φίλος όλων των γυναικών στις bad hair days. Iδανική λύση καθώς διατηρεί το χτένισμα και προσδίδει πλούσιο όγκο σε όλους τους τύπους μαλλιών. Ψεκάστε το ξηρό σαμπουάν σε όλα τα μαλλιά σας, συμπεριλαμβανομένων των ριζών και στη συνέχεια στεγνώστε τα. Θα εκπλαγείτε με το πόσο όμορφα θα φαίνονται, εξαφανίζοντας κάθε ίχνος λιπαρότητας.

3. Headband ή αλλιώς κορδέλα

Απενοχοποιήστε τη! Μπορεί στο άκουσμά της να θυμόμαστε τα μαθητικά μας χρόνια, αλλά πραγματικά υπάρχουν πολλά και διαφορετικά είδη κορδέλας για όλες τις ώρες και όλα τα στυλ. Είτε απλή, είτε sparkly θα κάνει τα μάτια όλων να πέσουν πάνω της και όχι στα άλουστα μαλλιά σας.

b00d22cb3206488889dc63111759d656

4. Πιστολάκι το θαυματουργό

Τονώστε τα μαλλιά σας στεγνώνοντάς τα με το πιστολάκι. Πάρτε το πιστολάκι και έχοντας το κεφάλι σκυμμένο μπροστά, δώστε όγκο στις ρίζες των μαλλιών σας. Αυτό και μόνο θα σας απαλλάξει από τη «φαινομενική» λιπαρότητα και θα σας κάνει να φαίνεστε λες και βγήκατε μόλις από το ντους.

11bf84fe4fb2ff97cd0b36dda0f5197f

5. Όσα φαίνονται...

Ιδιαίτερα αν έχετε φράντζα αυτό το trick θα σας σώσει! Λούστε μόνο το μπροστινό μέρος των μαλλιών σας στο νιπτήρα και στη συνέχεια στεγνώστε το με το πιστολάκι! Τα μάτια όλων θα πέφτουν στα μπροστινά λουσμένα μαλλιά και όχι στο πίσω μέρος.

6. Στρατηγική τοποθέτηση

Αφού εντοπίσετε ποια πλευρά σας φαίνεται πιο άσχημα, στερεώστε με ένα εντυπωσιακό κλιπ αυτό το μέρος των μαλλιών σας . Το μυστικό; Επιλέξτε τα πιο φινετσάτα hair accessories και κάντε τη διαφορά.

 6910641

7. Σκουφί και καπέλο τα must του χειμώνα

Ναι, είναι τα «It» αξεσουάρ της εποχής και μόλις βρήκατε άλλον ένα λόγο για να τα αγαπήσετε! Επενδύστε, λοιπόν- μιας και είναι εκπτώσεις- σε πολύχρωμα σκουφάκια και εντυπωσιακά καπέλα και δημιουργήστε το δικό σας στυλ, αν και άλουστες!

79793960d7ea2819d67158eb3fe6ae6c

Διαβάστε ακόμη:

Οι πιο απλές σπιτικές συνταγές, που θα προστατέψουν τα μαλλιά σας από το κρύο!

Εξαφανίστε τους μεγάλους, ορατούς πόρους από το πρόσωπό σας, σε χρόνο dt!