4 μυστικά για τέλεια φρύδια!

Βιβή Αγγελάκη
4 μυστικά για τέλεια φρύδια!

Όχι, δεν είναι τα φρύδια της Cara, που μας ενέπνευσαν...

Τα γεμάτα, έντονα φρύδια εκτός του ότι είναι το πιο hot trend των τελευταίων ετών, που όλο και περισσότερες γυναίκες υιοθετούν, κάνουν το βλέμμα μας ακόμη πιο ιδιαίτερο και sexy! Και φυσικά εκτός από την πρώτη διδάσκουσα, Cara Delevingne, πολλές άλλες celebrities τα προτιμούν κάνοντας όλες εμάς να θέλουμε να ανακαλύψουμε τα μυστικά τους!

Μια από τις Χολιγουντιανές stars που πραγματικά είναι πιστή στα παχιά και έντονα φρύδια είναι η Jordana Brewster!

spl936309 001

Με ρίζες από τη Βραζιλία, η πανέμορφη Jordana, έκανε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της εβδομάδας στην πρεμιέρα της Project Almanac, στη California, φορώντας ένα ασύμμετρο φόρεμα από την κολεξιόν του Narciso Rodriguez για την Άνοιξη 2015!

spl929052 009

Δείτε όμως τα 4 μυστικά tips που θα βοηθήσουν στο να τα αποκτήσετε:

1. Πείτε ναι στο « καθάρισμα» και όχι στο «τέλειο» σχήμα

Αφήστε τα φρύδια σας στο φυσικό τους σχήμα αλλά φροντίστε να τα «καθαρίζετε» συχνά, απομακρύνοντας τις αδέσποτες τρίχες στο κάτω μέρος- χωρίς να γίνετε εμμονικές! Το μυστικό των φρυδιών της Jordana κρύβεται στο γεγονός ότι δεν είναι υπερβολικά περιποιημένα.

2. Χτενίστε τα και φερθείτε τους με αγάπη

Ναι τα φρύδια όπως και τα μαλλιά μας χρειάζονται χτένισμα! Με το ειδικό βουρτσάκι( ή το βουρτσάκι της παλιάς μάσκαρα) χτενίστε τα με φορά προς τα επάνω. Αυτό θα τους δώσει μεγαλύτερη ένταση στο λεπτό και θα τα κάνει αξιοζήλευτα ( όπως εδώ της Jordana) . Ακόμη, μη ξεχνάτε να χρησιμοποιείτε λίγο λαδάκι (ελαιόλαδο ή αμυγδαλέλαιο ) και να κάνετε μασάζ σε εβδομαδιαία βάση, ιδιαίτερα αν τα φρύδια σας είναι άτονα.

d8baffd28f1cd6ad5fc0bbcabb0b6ef8

3. Αποφύγετε τις υπερβολές στο τριμάρισμα

Μια απρόσεκτη κίνηση και λάθος υπολογισμός αρκεί για να καταλήξουν τα φρύδια σας κακοκουρεμένα- κάτι που προφανώς δε θέλετε. Ας αρκεστείτε στα απαραίτητα και ας κρατηθείτε μακριά από το τριμάρισμα!

4. Συμπληρώστε τα κενά

Ακόμη και αν έχετε φυσικά, παχιά φρύδια, όπως η Jordana, μπορείτε να χρησιμοποιήστε ειδικά προϊόντα όπως το μολύβι φρυδιών ή κάποια σκιά για να «γεμίσετε» τυχόν κενά ανάμεσά τους ή να διορθώσετε τα μικρά λαθάκια σας.


Είστε έτοιμες!

Διαβάστε ακόμη:

Τα 6 sos της χειμωνιάτικης beauty ρουτίνας σας!

Ξεβάψατε τα νύχια σας αλλά είναι κίτρινα και θαμπά; Σας έχουμε την τέλεια λύση!