Μακριές, δυνατές βλεφαρίδες με πράσινο τσάι!

Βιβή Αγγελάκη
Μακριές, δυνατές βλεφαρίδες με πράσινο τσάι!

Χάρη στις ευεργετικές ιδιότητές του


Το καθημερινό μακιγιάζ, οι σκληρές μάσκαρα και το ντεμακιγιάζ που ξεχνάμε- πολλές φορές- στο τέλος της ημέρας να κάνουμε, είναι μόνο μερικοί από τους παράγοντες που κάνουν τις βλεφαρίδες μας άτονες και αδύναμες. Τι θα λέγατε να τις δυναμώναμε με ένα φυσικό, ανέξοδο συστατικό;

Το πράσινο τσάι θα μας βγάλει από τη δύσκολη θέση! Εκτός του ότι λειτουργεί σούπερ ενυδατικά για τον οργανισμό μας και βοηθά στην καταπολέμηση των ιών και των βακτηρίων, το πράσινο τσάι έχει πολλαπλά οφέλη και στην καθημερινή beauty ρουτίνα μας, με ορατά αποτελέσματα στα μαλλιά και την επιδερμίδα μας.

Πάμε να δούμε όμως, πώς μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε κι εσείς- γιατί εγώ ήδη έχω ξεκινήσει να το χρησιμοποιώ- για να ενισχύσετε και να δυναμώσετε τις βλεφαρίδες σας!

Βράστε ένα φλιτζάνι νερό με ένα φακελάκι πράσινου τσαγιού, για περίπου 10 λεπτά και το αφήστε το να κρυώσει. Στη συνέχεια, εμποτίστε ένα κομμάτι από βαμβάκι στο πράσινο τσάι και εφαρμόστε το στις βλεφαρίδες σας, για όσο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα μπορείτε. Μπορείτε πρώτα να περάσετε το βαμβάκι σε όλες τις βλεφαρίδες σας από τη ρίζα μέχρι την άκρη, προκειμένου να τις καθαρίστε βαθιά.

Το πράσινο τσάι είναι πλούσιο σε φλαβονοειδή, τα οποία έχουν ισχυρή αντιοξειδωτική δράση και ως εκ τούτου αποτρέπουν την τριχόπτωση και τις κυτταρικές βλάβες.

Οι βλεφαρίδες σας, θα αναζωογονηθούν τόσο εύκολα και απλά!

4 μυστικά για τέλεια φρύδια!

Τα 6 sos της χειμωνιάτικης beauty ρουτίνας σας!

Ξεβάψατε τα νύχια σας αλλά είναι κίτρινα και θαμπά; Σας έχουμε την τέλεια λύση!