Πέντε λόγοι που ο χειμώνας είναι ο καλύτερος φίλος της γυναικείας ομορφιάς!

Βιβή Αγγελάκη
Πέντε λόγοι που ο χειμώνας είναι ο καλύτερος φίλος της γυναικείας ομορφιάς!

Αυτό το άρθρο, θα σας κάνει να δείτε τις χαμηλές θερμοκρασίες με «άλλο μάτι».

Χαμηλές θερμοκρασίες, κρύο, παγωνιά, βροχή και φυσικά χιόνι σε συνδυασμό με πρωινό ξύπνημα, δουλειά και καθημερινές υποχρεώσεις , μπορεί να κάνουν το χειμώνα και ιδίως αυτές τις ημέρες μισητές!

Πριν αρχίσετε να αναπολείτε το καλοκαίρι και τις αμμώδεις παραλίες, διαβάστε τους παρακάτω 5 λόγους που θα σας κάνουν να αναθεωρήσετε και να εκτιμήσετε αυτή την τόσο παρεξηγημένη εποχή, μιας και τα οφέλη του στην beauty ρουτίνα σας, είναι πολύ περισσότερα απ' όσα φαντάζεστε!

1. Ιδρώτας τέλος= Μεγαλύτερη διάρκεια στο μακιγιάζ

Είναι γεγονός πως ο ιδρώτας είναι από τους πιο ύπουλους εχθρούς του μακιγιάζ κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Πόσες φορές αλήθεια δεν σας έχει τύχει να βαφτείτε και μετά από λίγη μόλις ώρα, να αρχίσετε να ιδρώνετε και είτε να μουτζουρωθείτε είτε να χρειάζεται συνεχώς να ανανεώσετε το μακιγιάζ σας; Οι χαμηλές θερμοκρασίες του χειμώνα κάνουν τον ιδρώτα παρελθόν και το μακιγιάζ σας να διαρκεί περισσότερο!

2ed1375fc32ec568ea5542280b6cbedd

2. Περισσότερος χρόνος στο σπίτι= Περισσότερη ώρα για τον εαυτό σας

Αλήθεια, τι μπορεί να συγκριθεί με τη ζεστή ατμόσφαιρα του σπιτιού και τις στιγμές χαλάρωσης μπροστά από το τζάκι αυτές τις ημέρες; Το κρύο και η παγωνιά έχουν μειώσει τις εξόδους κατά πολύ και αυτό αποτελεί την τέλεια αφορμή για να ασχοληθείτε - και φυσικά να περιποιηθείτε- τον εαυτό σας! Δοκιμάστε εύκολες DIY συνταγές, σπιτικές μάσκες για τα μαλλιά και το πρόσωπό σας, που κατά τους καλοκαιρινούς μήνες δεν έχετε την ευκαιρία!

76be1133183b05d4d43ae8a4f72a80a2

3. Αποτρίχωση: Stop for a while please!

Όσο ο χειμώνας καλά κρατεί, φοριέται το καλσόν και τα σορτσάκια αλλά και οι μίνι φούστες δεν έχουν κάνει δυναμικά την εμφάνισή τους, μπορείτε να αφήσετε την επίπονη διαδικασία της αποτρίχωσης για λιγάκι. Δεν είπαμε να το παρακάνετε, απλά κατά τους χειμερινούς μήνες δεν αντιμετωπίζετε το συχνό έως και καθημερινό θέμα της αποτρίχωσης- εκτός αν είστε χειμερινή κολυμβήτρια! Ξε-αγχωθείτε, λοιπόν, και απολαύστε τα οφέλη της winter beauty!

4. Στέγνωμα με πιστολάκι = η αγαπημένη beauty συνήθεια

Δεν υπάρχει χειρότερο βασανιστήριο από το να στεγνώνετε τα μαλλιά σας το καλοκαίρι με το πιστολάκι! Η extra θερμότητα που βγάζει σε συνδυασμό με τη ζέστη εκείνων των ημερών είναι αυτό που απεχθανόμαστε οι περισσότερες γυναίκες. Σε αντίθεση, το χειμώνα, το πιστολάκι γίνεται η αγαπημένη συνήθεια, μιας εκτός από τα μαλλιά, βρίσκετε χίλιες δύο αφορμές για να το χρησιμοποιήσετε.

786dcd2f3f1350b2530f52685ea22a89


5. Winter beauty trends και Winter Accessories

Αν δε φορέσετε τώρα τα σκούρα χρώματα στα χείλη σας, αν δε βαφτείτε έντονα , αν δε δοκιμάσετε τις πιο hot τάσεις του μακιγιάζ για αυτή τη σεζόν , πότε θα το κάνετε; Και συνεχίζω... Αν δε βγάλετε τώρα τα πολλά και υπέροχα σκουφάκια - που ξέρω ότι έχετε- από τις ντουλάπες σας, αν δε φορέσετε τα πλεχτά κασκόλ σας και οι πιο στιλάτες δε βάλετε τα χειμωνιάτικα καπέλα σας τώρα, πότε θα το κάνετε;

Αγαπήστε το χειμώνα και σταματήστε να γκρινιάζετε! Εξάλλου ό,τι μας ομορφαίνει πρέπει να το αγαπάμε!

Διαβάστε ακόμη:

Οι 5 χρυσοί κανόνες στο λούσιμο των μαλλιών σας που θα κρατήσουν το φριζάρισμα μακριά.

Έλλειψη ύπνου: Δείτε τι μπορεί να προκαλέσει στην επιδερμίδα σας