Kiss me tonight: Το πιο εύκολο scrub για ζουμερά χείλη!

Βιβή Αγγελάκη
Kiss me tonight: Το πιο εύκολο scrub για ζουμερά χείλη!

Απόψε θα είναι η βραδιά σας...


Η βραδιά απόψε είναι ξεχωριστή αλλά ταυτόχρονα μη ξεχνάτε πως βρισκόμαστε στην καρδιά του χειμώνα. Τόσο οι χαμηλές θερμοκρασίες αυτών των ημερών, όσο και η ευαίσθητη επιδερμίδα των χειλιών, κάνουν τα χείλη μας «ευάλωτα» στις εξωτερικές επιθέσεις!

Στην αποψινή σας beauty ρουτίνα, λοιπόν, αφιερώστε μερικά λεπτά για τα χείλη σας και μόνο! Ένα από τα βασικά tips που θα κάνουν τα χείλη σας ζουμερά, είτε φορέσετε κραγιόν είτε προτιμήσετε ένα πιο φυσικό makeup look , είναι η απολέπιση! Κατευθυνθείτε στην κουζίνα σας και ξεκινήστε ευθύς.

Τέσσερα υλικά –που έχουμε όλοι στην κουζίνα μας- και λίγα μόλις λεπτά είναι ικανά να σας χαρίσουν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.


Θα χρειαστείτε:

1 κουταλιά της σούπας λάδι καρύδας ή ελαιόλαδο
1 κουταλιά της σούπας μέλι
1 κουταλάκι του γλυκού μαύρη ζάχαρη
1 κουταλάκι του γλυκού λευκή ζάχαρη


Η προετοιμασία θα σας πάρει λιγότερο από ένα λεπτό. Σε ένα γυάλινο μικρό μπολ χρησιμοποιώντας ένα κουτάλι, ανακατέψτε καλά το λάδι καρύδας (ή ελαιόλαδο) με το μέλι. Προσθέστε τη ζάχαρη και ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Απλώστε το scrub στα χείλη σας και για περίπου 1 λεπτό κάντε μασάζ με απαλές κυκλικές κινήσεις. Ξεπλύνετε με χλιαρό νερό! Τα χείλη σας θα δείχνουν πιο ζουμερά ενώ ταυτόχρονα θα είναι και πιο απαλά.

Η μαύρη ζάχαρη χάρη στις αντιβακτηριδιακές της ιδιότητες, αλλά και η λευκή ζάχαρη θα απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα και θα προστατέψουν την επιδερμίδα των χειλιών σας. Το μέλι θα λειτουργήσει ως φυσική πηγή ενυδάτωσης ενώ το λάδι θα τα αναζωογονήσει!

Δεν πρόλαβες να φτιάξεις τα νύχια σου; Αυτό το mani θα σου πάρει μόνο 5 λεπτά!

Love is in the hair: 2 εύκολα hairstyles που θα σας κάνουν να ξεχωρίστε!