Happy Monday mood: 5 hairstyles που σας προκαλούν να τα δοκιμάσετε σήμερα!

Βιβή Αγγελάκη
Happy Monday mood: 5 hairstyles που σας προκαλούν να τα δοκιμάσετε σήμερα!

Μέσα σε 3 λεπτά θα έχετε το πιο στιλάτο hairlook... 

Οι Δευτέρες για τις περισσότερες από εμάς είναι οι πιο δύσκολες μέρες της εβδομάδας μιας και οι μνήμες (και φυσικά η ανεμελιά) του Σαββατοκύριακου είναι ακόμη νωπές στη μνήμη μας, ενώ το ξυπνητήρι κατά 80% δε χτυπά στην ώρα του. Και επειδή αυτή την ημέρα ακόμη και τα 10 λεπτά extra ύπνου είναι ιερά, βρήκαμε τα πιο cool χτενίσματα, που θα σας πάρουν λιγότερο από 3 λεπτά για να τα κάνετε και να ξεκινήσετε την εβδομάδα σας όσο πιο στιλάτα και χαλαρά γίνεται!

Ξεκινάμε λοιπόν:

7f08dad461306168833835e4c95e995d 534e1

Χαλαρή γαλλική πλεξούδα στο πλάι. Ακόμη και αχτένιστα να είναι τα μαλλιά σας, το αποτέλεσμα πραγματικά θα είναι υπέροχο. Αν θέλετε, μπορείτε να δώσετε λίγο όγκο στην κορυφή, κρεπάροντας τα μαλλιά σας και να αρχίσετε να κάνετε την κοτσίδα από το ύψος του αυχένα σας.

main.original.585x0 4099c

Ιδανικό για όλες εσάς που έχετε κοντά μαλλιά. Σχηματίστε δυο γαλλικές μικρές πλεξίδες δεξιά και αριστερά και ενώστε τις στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας με ένα μικρό ελαστικό λαστιχάκι. Αν θέλετε ανοίξτε τις πλεξίδες με τα δάκτυλά σας, έτσι ώστε να δώσετε περισσότερο όγκο.

enhanced-buzz-13435-1378677087-4 a7a14

Πιάστε τα μαλλιά σας μισά μισά με ένα πιο chic τρόπο. Πάρτε μια τούφα των μαλλιών από τα δεξιά και στερεώστε με τσιμπιδάκια στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας. Κάντε το αντίστοιχο από αριστερά. Είστε έτοιμες!

main.original.585x0 1 b1340

Όσες αγαπάτε τα ponytails αυτό το χτένισμα είναι ότι πρέπει! Πιάστε τα μαλλιά σας σε μια χαμηλή αρκετά σφικτή κοτσίδα αφού πρώτα δώσετε όγκο στην κορυφή του κεφαλιού σας.

PicMonkey Collagejuriu33 7f472

Μισοτελειωμένη κοτσίδα. Ξεκινήστε να κάνετε τη συνηθισμένη κοτσίδα σας αλλά στα ματήστε στα μισά και στερεώστε με τσιμπιδάκια, όπως στις φωτογραφίες.

Kiss me tonight: Το πιο εύκολο scrub για ζουμερά χείλη!

Δεν πρόλαβες να φτιάξεις τα νύχια σου; Αυτό το mani θα σου πάρει μόνο 5 λεπτά!