Πώς θα κάνετε τα μαλλιά σας να φαίνονται πιο πυκνά; Έχουμε τις σωτήριες λύσεις

Βιβή Αγγελάκη
Πώς θα κάνετε τα μαλλιά σας να φαίνονται πιο πυκνά; Έχουμε τις σωτήριες λύσεις

Της τελευταίας στιγμής

Έχετε λεπτή τρίχα και τα μαλλιά σας αισθάνεστε ότι δεν έχουν το φυσικό όγκο που θα θέλατε; Μην ανησυχείτε, πολλές γυναίκες αντιμετωπίζουν το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με εσάς, κι ας μη τους φαίνεται, μιας και έχουν βρει τα σωτήρια trick. Αν λοιπόν, θέλετε να δίνετε και εσείς την εντύπωση ότι τα μαλλιά σας είναι πυκνά και «γεμάτα» τότε δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε τις παρακάτω έξυπνες και απλές λύσεις!

Χαλαρώστε

Χαλαρώστε γενικώς και χαλαρώστε τα χτενίσματά σας ειδικώς! Αυτό σημαίνει ότι οποιοδήποτε χτένισμα και αν επιλέγετε να κάνετε κάθε φορά( κοτσίδα, γαλλική πλεξούδα,κότσο...), φροντίστε τα μαλλιά σας να μην είναι σφιχτά πιασμένα αλλά πιο χαλαρά.

Πάρτο αλλιώς

Αλλάξτε πλευρά στη χωρίστρα σας. Τα μαλλιά σας, τόσο καιρό, έχουν συνηθίσει προς τη μια πλευρά που κάνετε τη χωρίστρα σας. Αλλάξτε χωρίστρα, χτενίστε ανάποδα και αμέσως θα δείτε τις ρίζες των μαλλιών σας να αποκτούν τον πολυπόθητο όγκο.

020d99425d4673567c1ac78a39ccebe9 c0469

Dry shampoo

Ψεκάζοντας με το ξηρό σαμπουάν στις ρίζες των μαλλιών σας και με τη βοήθεια των χεριών σας, θα πετύχετε τον τέλειο, φυσικό όγκο στα μαλλιά σας. Τα ξηρά σαμπουάν απορροφούν τη λιπαρότητα και διατηρούν όποιο χτένισμα και αν επιλέξετε.

Ναι στα σγουρά, όχι στα ίσια μαλλιά

Αποφύγετε το ισιωτικό και γενικότερα τα sleek hairstyles και προτιμήστε τα ρόλεϊ. Τυλίξτε τα μαλλιά σας γύρω από τα μεγάλα ρόλεϊ και αφήστε να στεγνώσουν φυσικά. Στο τέλος, ξετυλίξτε και ψεκάστε με τη λάκ. Εξάλλου, τα χαλαρά waves είναι hot hair trend.

Λίγο κρεπάρισμα δε βλάπτει

Οποιοδήποτε χτένισμα και αν κάνετε, οποιοδήποτε κούρεμα και αν έχετε, μπορείτε πριν ξεκινήσετε το hairstyling να δοκιμάσετε να κρεπάρετε ελαφρώς – το ξαναλέω ελαφρώς- τις ρίζες των μαλλιών σας από την πίσω πλευρά.

Διαβάστε ακόμη:

Αποτρίχωση άνω χείλους: Η πιο ανέξοδη σπιτική συνταγή!

Ήρθε η ώρα για κούρεμα: 5 σημάδια που σου δείχνουν ότι πρέπει να πας κομμωτήριο!