Ραγάδες: Απαλλαγείτε με τη θαυματουργή λύση που έχετε όλες στην κουζίνα σας!

Βιβή Αγγελάκη
Ραγάδες: Απαλλαγείτε με τη θαυματουργή λύση που έχετε όλες στην κουζίνα σας!

Ο πιο ανέξοδος τρόπος που πραγματικά δε φαντάζεστε πόσο θα σας βοηθήσει 

Νιώθετε ανασφάλεια και αμηχανία λόγω της εμφάνισης των ραγάδων στο σώμα σας; Δεν είστε μόνες! Αυτές οι χρωματιστές γραμμές στην επιφάνεια του δέρματος είναι ένας από τους εφιάλτες πολλών από εμάς, μαζί, βέβαια, με την «αγαπημένη» κυτταρίτιδα. Και παρόλο που ακόμη υψηλές θερμοκρασίες δεν έχουμε αισθανθεί, το καλοκαίρι πλησιάζει και οι εντυπωσιακές εμφανίσεις με μαγιό δεν αργούν.

Πριν, λοιπόν, αρχίσετε να αγχώνεστε και να ξοδεύεστε αγοράζοντας κρέμες και λοιπά σκευάσματα, δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε τη θαυματουργή λύση που κάθε γυναίκα έχει στην κουζίνα της. Το ελαιόλαδο θα σας απαλλάξει από τις ραγάδες!

Πλούσιο σε βιταμίνες όπως την Α, D και Ε, αντιοξειδωτικά, και χάρη στις ενυδατικές του ιδιότητες, το ελαιόλαδο λειτουργεί αναζωογονητικά για την επιδερμίδα. Ακόμη, δρα επανορθωτικά για τις φθορές του δέρματος και ενυδατώνει βαθιά, καταπολεμώντας αποτελεσματικά τις ραγάδες.

Olive-Essential bada7

Όσο για τη χρήση του, απλά ζεστάνετε ελαφρώς μια ποσότητα από αγνό ελαιόλαδο και εφαρμόστε πάνω στις ραγάδες σας. Στη συνέχεια κάνετε μασάζ σε όλη την περιοχή του σώματός σας με ήπιες, κυκλικές κινήσεις μέχρι να απορροφηθεί από το δέρμα εντελώς.

Το μασάζ με ελαιόλαδο βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος που είναι απαραίτητη για την αναζωογόνηση του δέρματος και τη μείωση των ραγάδων.

Αν τώρα έχετε λίγο παραπάνω χρόνο, μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας έλαιο, που θα περιλαμβάνει λίγο ξύδι, νερό και ελαιόλαδο και να εφαρμόσετε πάνω στις ραγάδες σας, λίγο πριν πέσετε για ύπνο, ως κρέμα νύχτας.

Διαβάστε ακόμη:

Πώς θα κάνετε τα μαλλιά σας να φαίνονται πιο πυκνά; Έχουμε τις σωτήριες λύσεις

Αποτρίχωση άνω χείλους: Η πιο ανέξοδη σπιτική συνταγή!