Με αυτά τα beauty tips θα επιβιώσεις τις βροχερές μέρες!

Βιβή Αγγελάκη
Με αυτά τα beauty tips θα επιβιώσεις τις βροχερές μέρες!

Let it rain...

Το να χορεύεις μέσα στη βροχή αμέριμνη και τρισευτυχισμένη είναι σίγουρα μια εικόνα που έχει περάσει από το μυαλό σου (όπως και των περισσότερων από εμάς) τουλάχιστον στα ανέμελα παιδικά χρόνια. Μεγαλώνοντας βέβαια, συνειδητοποιήσαμε οι περισσότερες, πως δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από να έχεις πετύχει το τέλειο μακιγιάζ και χτένισμα και ξαφνικά λίγο πριν φτάσεις στο προκαθορισμένο ραντεβού σου (πόσο μάλλον όταν πρόκειται για κάτι επίσημο) να ξεσπάσει καταιγίδα και να τρέχεις πανικόβλητη μέσα στη βροχή.

1c4f468c36288395b241f5a098a00a0f ff6ff

Κι επειδή ο καιρός αρκετές φορές είναι απρόβλεπτος, με αυτά τα tips για το μακιγιάζ και τα μαλλιά σου θα μπορέσεις να επιβιώσεις ακόμη και τις βροχερές μέρες!

Γενικός κανόνας: Όσο το λιγότερο τόσο το καλύτερο. Προτίμησε τις βροχερές ημέρες ένα εύκολο, πιο natural make up look, χωρίς έντονο smokey eye look που θα να είναι δύσκολο να επιδιορθώσεις σε περίπτωση που χαλάσει.

Οργάνωσε το νεσεσέρ σου για τις βροχερές μέρες: Πρόσθεσε μερικά προϊόντα, που θα χρειαστούν για το μακιγιάζ σου και φυσικά μη ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου, μαντηλάκια ή μικρά σφουγγαράκια ντεμακιγιάζ και Q-tips που θα αποδειχθούν οι μεγαλύτεροι βοηθοί σου κάτω από τις αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Επίλεξε αδιάβροχα προϊόντα στο μακιγιάζ σου: Χρησιμοποιήστε αδιάβροχη mascara και eyeliner (αν επιμένεις να φορέσεις), που έχουν αντοχή και δεν θα υπάρχει κίνδυνος να μουτζουρωθείς στη βροχή.

Πρόσεξε τις κινήσεις σου: Πολλές φορές ασυναίσθητα μπορεί με το χέρι σου να τρίψεις τα μάτια σου. Απόφυγε να το κάνεις κάτι τέτοιο ακόμη και αν αισθανθείς ότι έχεις βραχεί. Με μια λάθος κίνηση μπορεί να μουτζουρωθείς και να γίνεις άλλος άνθρωπος!

b68a1b03f892322757facb27757e31aa f24cd

Δώσε έμφαση στα χείλη: Αρχικά, φρόντισε τα χείλη σου, ενυδατώνοντάς τα με τα κατάλληλα προϊόντα και έπειτα επέλεξε κάποιο ματ, σταθερό κραγιόν με μεγάλη διάρκεια. Μπορείς, λοιπόν, να δώσεις έμφαση στα χείλη σου και να διατηρήσεις ένα natural makeup look στα μάτια.

Προτίμησε εύκολα, σίγουρα αλλά και κομψά hairstyles: Ένα όμορφο ρομαντικό σινιόν ή μια slicked κοτσίδα ή ακόμη και ένας messy κότσος. Αν πάλι θέλετε να αφήσετε τα μαλλιά σας κάτω, είτε προτιμήστε να τους περάσετε από την αρχή μια ελαφριά mousse ή κάποιο anti-frizz gel, είτε πιάστε τα ένα κότσο και λίγο πριν φτάσετε στο ραντεβού σας αφήστε τα κάτω, δημιουργώντας χαλαρά waves στο τελείωμα.

Και φυσικά, μη ξεχάσεις προτού μπεις στο γραφείο ή στο προκαθορισμένο ραντεβού σου, να ρίξεις μια γρήγορη ματιά στον καθρέφτη σου και να κάνεις τυχόν διορθώσεις!

Διαβάστε ακόμη:

Μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια: 3 καθημερινά λάθη που τους κάνουν πιο έντονους

Κυτταρίτιδα τέλος με τη βοήθεια του μηλόξυδου!