Κατά της κυτταρίτιδας: Κάνε μόνη σου το πιο εύκολο scrub με καφέ!

Κατά της κυτταρίτιδας: Κάνε μόνη σου το πιο εύκολο scrub με καφέ!

Εύκολη και πρακτική συνταγή με υλικά από την κουζίνα σου

Beauty εφιάλτες υπάρχουν και μάλιστα είναι αρκετοί και διαφορετικοί για κάθε γυναίκα. Όμως, για όλα μπορεί να βρεθεί μία λύση αρκεί να προνοήσουμε και φυσικά να πιστέψουμε πως μπορούμε να τους εξαφανίσουμε! Τι θα έλεγες, λοιπόν, να δοκίμαζες να κάνεις ένα σπιτικό scrub με καφέ κατά της κυτταρίτιδας; Το καλύτερο; Χωρίς να ξοδέψεις άπειρες ώρες και με 2 μόλις υλικά από την κουζίνα σου;

scrub coffee kata kyttaritidas

Σημείωνε, λοιπόν:

Θα χρειαστείς:

1/4 φλιτζάνι αλεσμένους κόκκους καφέ
1/2 έως 1 φλιτζάνι λάδι καρύδας

Η προετοιμασία είναι πανεύκολη: Για να κάνεις αυτό το σπιτικό scrub με καφέ ρίξε τα 2 υλικά σε ένα μπολ και ανακάτευε συνεχώς, έως ότου να ομογενοποιηθούν και να δημιουργηθεί μια παχύρευστη πάστα. Άπλωσε το scrub στην περιοχή με κυτταρίτιδα και με απαλές κυκλικές κινήσεις κάνε μασάζ. Στο τέλος ξέβγαλε με χλιαρό νερό. Φρόντισε να επαναλαμβάνεις τη διαδικασία σε τακτά χρονικά διαστήματα, προκειμένου να δεις αποτελέσματα.

Εναλλακτική #1: Αν δε θέλεις να χρησιμοποιήσεις λάδι καρύδας, μπορείς να το αντικαταστήσεις με μέλι
Εναλλακτική #2: Μπορείς να κάνεις ακόμη πιο μυρωδάτο το scrub προσθέτοντας απλά 10- 15 σταγόνες από το αιθέριο έλαιο της επιλογής σου (π.χ βανίλια).

Ο καφές θα απολεπίσει βαθιά την επιδερμίδα διώχνοντας τα νεκρά κύτταρα, ενώ παράλληλα, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, αφήνοντας το δέρμα απαλό και λείο.