#HappyAprilMood: Το πιο εύκολο και γρήγορο χτένισμα για να καλωσορίσεις τον Απρίλιο!

Βιβή Αγγελάκη
#HappyAprilMood: Το πιο εύκολο και γρήγορο χτένισμα για να καλωσορίσεις τον Απρίλιο!

Hello April!

Ένας καινούργιος μήνας μπήκε και φυσικά τι πιο όμορφο από το να ξεκινήσει και να μας βρει όλες περιποιημένες και ευδιάθετες! Κι αν δε βρίσκετε κάποιο λόγο για να χαρείτε... δημιουργήστε τον με το να ασχοληθείτε αποκλειστικά με εσάς για μερικά λεπτά της ημέρας, προσθέτοντας κάποιες πινελιές στο look σας.

Όπου κι αν βρίσκεστε τώρα που διαβάζετε αυτό το post μπορείτε να τολμήσετε αυτή τη μικρή αλλαγή στην εμφάνιση(και στη διάθεσή σας) δοκιμάζοντας το πιο εύκολο και γρήγορο χτένισμα, που πραγματικά θα σας ανανεώσει.

Ιδανικό για τα περισσότερα μήκη μαλλιών (εκτός από τα αγορίστικα) και τους τύπους, θα σας πάρει μόνο 3 λεπτά να το δημιουργήσετε, ακόμη και αν το δοκιμάζετε όπως εγώ τώρα, στο γραφείο!

Ξεκινήστε παίρνοντας μια μεγάλη τούφα όχι από μπροστά αλλά από τη μέση περίπου του κεφαλιού σας και αρχίστε να πλέκετε την κλασσική γαλλική κοτσίδα. Στο τέλος στερεώστε με ένα μικρό λαστιχάκι.

GameOfThronesHair 6ef3a

Συνεχίστε, κάνοντας το ίδιο και από την άλλη πλευρά. Σε αυτό το σημείο αν βρίσκεστε εντός σπιτιού ή έχετε χτένα μπορείτε να κρεπάρετε ελαφρώς την κορυφή του κεφαλιού σας, αν όχι δοκιμάστε με τα δάκτυλά σας.

GameOfThronesHair - Copy ca39f

Τυλίξτε τη μια πλεξούδα γύρω από το κεφάλι σας και στερεώστε με τσιμπιδάκια και επαναλάβετε το ίδιο και από την άλλη πλευρά. Φροντίστε οι δυο πλεξούδες να δημιουργούν ένα ομοιόμορφο στεφανάκι γύρω από το κεφάλι σας!

GameOfThronesHair - Copy 2 5de6f

Είστε έτοιμες!

GameOfThronesHair - Copy 3 344f1

Ε, τι λέτε, θα το δοκιμάσετε;

Διαβάστε ακόμη:

Μακριά μαλλιά τώρα με αυτές τις 3 σπιτικές συνταγές!