Βήμα- βήμα όλες τις λεπτομέρειες για να πετύχεις μόνη σου αυτά εντυπωσιακά χτενίσματα!

Βιβή Αγγελάκη
Βήμα- βήμα όλες τις λεπτομέρειες για να πετύχεις μόνη σου αυτά εντυπωσιακά χτενίσματα!

Οι celebrity hair stylists αποκαλύπτουν

Ήταν δύο από τα πιο εντυπωσιακά looks του Met Gala 2015, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στη Νέα Υόρκη. Τόσο τα φορέματα όσο και τα χτενίσματα των Gigi Hadid και Selena Gomez ξεχώρισαν στο κόκκινο χαλί. Ψάχνοντας, λοιπόν, βρήκαμε πώς μπορούμε και μόνες μας να πετύχουμε τα δύο αυτά χτενίσματα από το σπίτι!

Η celebrity hair stylist της Moroccanoil , Jennifer Yepez, εξηγεί το λόγο που επέλεξε το εν λόγω χτένισμα για τη Gigi Hadid. «Για να κολακεύσω το βαθύ κόψιμο στο μπούστο στο Diane von Furstenberg φόρεμα που φόρεσε η Gigi Hadid, δημιούργησα ένα νεανικό στυλ στα μαλλιά με απαλή υφή που εξισορρόπησε τέλεια το σέξυ κόκκινο χρώμα της τουαλέτας της».

2rfghdfuyjf 3e5ed


Όσο για τα βήματα είναι απλά:

• Εφαρμόστε Moroccanoil Volumizing Mousse σε νωπά μαλλιά από τις ρίζες ως τις άκρες έτσι ώστε να δημιουργήσετε όγκο στην κορυφή και να δώσετε στα μαλλιά έξτρα όγκο και ελαστικότητα.

• Μετά, βάλτε μία σταγόνα Moroccanoil Treatment Light στις άκρες και στεγνώστε τα μαλλιά χρησιμοποιώντας το Moroccanoil Boar Bristle Classic Brush.

• Δημιουργήστε φυσικές κυματιστές μπούκλες, με ένα ψαλίδι για μπούκλες 1 ¼", τυλίγοντας κάθε τούφα γύρω του σε διαφορετικές κατευθύνσεις.

• Χρησιμοποιήστε λίγη από την Moroccanoil Hydrating Styling Cream από τη μέση των μαλλιών ως τις άκρες και δώστε έτσι στα μαλλιά απαλή αίσθηση και υφή.

• Τελειώστε, ψεκάζοντας με Moroccanoil Luminous Hairspray Strong για κράτημα μακράς διάρκειας και λάμψη ιδανική για το κόκκινο χαλί.

srtuyhedtu 9137b


Από την άλλη πλευρά ο celebrity hair stylist, o Renato Campora, δημιούργησε για τη Moroccanoil ένα μοντέρνο China doll στυλ για την ηθοποιό και τραγουδίστρια Selena Gomez που εμφανίστηκε φορώντας δημιουργία της σχεδιάστριας Vera Wang. Εμπνευσμένος από τη διοργάνωση του Costume Institute's 2015 η οποία ήταν αφιερωμένη στην Κινέζικη τέχνη και design, πέτυχε ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

1sghdthreyh 006eb


Κι αν πιστεύετε ότι κάτι τέτοιο είναι ακατόρθωτο να το δημιουργήσετε μόνες σας... δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τις συμβουλές του:

• Εφαρμόστε Moroccanoil Volumizing Mousse σε βρεγμένα μαλλιά από τις ρίζες έως τις άκρες για να δώσετε όγκο στην κορυφή και επιπλέον μορφή και ανάλαφρη όψη.

Στεγνώστε τα βρεγμένα μαλλιά βουρτσίζοντας τα μακριά από το πρόσωπο με τη Moroccanoil Boar Bristle Classic Brush.

• Μόλις στεγνώσουν, χρησιμοποιείστε το σίδερο μαλλιών σε τούφες περίπου 5 εκατοστών για να δημιουργήσετε μια εξαιρετικά απαλή υφή και με λείες και λαμπερές τούφες.

• Στη συνέχεια, εφαρμόστε τη Moroccanoil Smoothing Lotion στα μπροστινά τμήματα, τραβώντας τα μαλλιά προς τα πίσω, μακριά από το πρόσωπο.

• Τραβήξτε το επάνω μέρος των μαλλιών σε μία σφιχτή, λεία αλογοουρά και στην κορυφή του κεφαλιού στερεώστε με ένα λαστιχάκι. Πάρτε τα υπόλοιπα μαλλιά και τραβήξτε τα σχηματίζοντας μια χαμηλή αλογοουρά πίσω από δεξί αυτί.

• Μαζέψτε το επάνω μέρος των μαλλιών σε ένα κομψό και μοντέρνο look και στερεώστε στο κάτω μέρος- μαζεύοντας τις τούφες από κάτω.

• Χρησιμοποιώντας φουρκέτες, στερεώστε ορχιδέες από την κορυφή της αλογοουράς μέχρι την κάτω αριστερή πλευρά του κεφαλιού.

• Ολοκληρώστε με ένα γενναιόδωρο ψέκασμα από Moroccanoil Luminous Hairspray Strong για κράτημα μακράς διάρκειας και απαστράπτουσα εμφάνιση στο κόκκινο χαλί.

Έτοιμες!