4 απίστευτα beauty tricks με το έλαιο καρύδας!

Βιβή Αγγελάκη
4 απίστευτα beauty tricks με το έλαιο καρύδας!

Θαυματουργό

Είναι σίγουρα ένα από τα πιο δημοφιλή φυσικά υλικά που εκτός από πολλά οφέλη για την υγεία μας, χρησιμοποιείται στις περισσότερες μάσκες ομορφιάς. Το έλαιο καρύδας αποτελεί μια φθηνή εναλλακτική λύση για πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στην καθημερινή beauty ρουτίνα μας.

Πάμε να δούμε 4 απίστευτα beauty tricks με έλαιο καρύδας που θα σας λύσουν τα χέρια!

Χρησιμοποιήστε το ως μάσκα μαλλιών

Το έλαιο καρύδας είναι ιδανικό για να αναζωογονήσει τις κατεστραμμένες άκρες σας αλλά και για να βελτιώσει την υφή των μαλλιών σας. Κάντε μασάζ με τρεις κουταλιές της σούπας έλαιο καρύδας στο τριχωτό της κεφαλής σας, φορέστε ένα σκουφάκι μπάνιου και περιμένετε 10 λεπτά. Μετά, ξεβγάλτε τα μαλλιά σας ως συνήθως. Αμέσως θα παρατηρήσετε τη διαφορά!

Ξεβαφτείτε με ένα φυσικό προϊόν ντεμακιγιάζ

Αν προτιμάτε ένα φυσικό τρόπο να ξεβαφτείτε δεν έχετε παρά να βουτήξτε μια μπατονέτα ή λίγο βαμβάκι σε έλαιο καρύδας. Με απαλές κινήσεις περάστε στο πρόσωπό σας και πάνω από την περιοχή των ματιών σας.

Χείλη για φίλημα με αυτό το lip scrub

Για απαλά χείλη, αναμίξτε πολύ καλά σε ένα μικρό μπολ, λίγο έλαιο καρύδας με ζάχαρη και έλαιο βιταμίνης Ε (αν θέλετε μπορείτε να τρυπήσετε μια κάψουλα βιταμίνης Ε ). Εφαρμόστε το lip scrub στα χείλη σας και κάντε κυκλικές κινήσεις για να απομακρυνθούν τα νεκρά κύτταρα.

Το δικό σας λάδι σώματος

Χρησιμοποιήστε το έλαιο καρύδας ως ενυδατικό λάδι για όλο σας το σώμα. Η σέξι λάμψη αλλά και το απαλό αποτέλεσμα της επιδερμίδας, θα σας ενθουσιάσουν!