«Σβήστε» τις ραγάδες εύκολα με τη δύναμη της αλόης!

Βιβή Αγγελάκη
«Σβήστε» τις ραγάδες εύκολα με τη δύναμη της αλόης!

Δύο εύκολοι τρόποι να την εντάξετε στην καθημερινή σας beauty ρουτίνα

Οι θερμοκρασίες, πλέον, μας επιτρέπουν να μιλάμε ξεκάθαρα για Καλοκαίρι και οι εξορμήσεις το Σαββατοκύριακο στις κοντινές παραλίες ξεκίνησαν! Αν αυτό, όμως, που σας κρατάει πίσω και σας δημιουργεί ανασφάλεια είναι οι αντιαισθητικές ραγάδες, τότε... αφενός δεν είστε η μόνη γυναίκα πάνω στη γη που τις έχει και αποζητά μια άψογη εμφάνιση με μαγιό , αφετέρου δεν έχετε παρά να εμπιστευτείτε τη φύση και γι αυτό!

Το gel της αλόης βέρα είναι γνωστό παγκοσμίως για τις θεραπευτικές και καταπραϋντικές ιδιότητές του, ιδιαίτερα στο δέρμα. Η συχνή χρήση του ενυδατώνει και αφήνει την επιδερμίδα λαμπερή και δροσερή, ενώ στις ήδη γνωστές ιδιότητές του έρχεται να προστεθεί και αυτή για τη μείωση των ραγάδων.


Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εφαρμόστε ένα παχύ στρώμα gel αλόης πάνω στην περιοχή που είναι έντονες οι ραγάδες σας και να την αφήσετε να δράσει τουλάχιστον 2 ώρες- ιδανικά και όλο το βράδυ! Στο τέλος ξεπλύνετε με καθαρό νερό.

Μια δεύτερη εναλλακτική εξίσου απλή συνταγή με αλόη είναι να αναμείξετε 2 κουταλιές της σούπας έλαιο ή χυμό αλόης με 2 κουταλιές της σούπας έλαιο βιταμίνης Ε (από κάψουλες). Ανακατέψτε καλά τα δύο συστατικά σε ένα μικρό μπολ και απλώστε στην περιοχή με τις ραγάδες.Κάντε ελαφρύ μασάζ μέχρι να απορροφηθεί πλήρως το μείγμα.


Η αλόη βελτιώνει την εμφάνιση και την ελαστικότητα του δέρματός σας ενώ μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε σε καθημερινή βάση.

Κάντη μόνη σου: Μάσκα προσώπου με χυμό γκρέιπφρουτ για λαμπερή και σφριγηλή επιδερμίδα!

Η πιο εύκολη bohemian πλεξούδα του Καλοκαιριού είναι σίγουρα αυτή!