Κατεστραμμένες άκρες; Αυτά τα 2 φυσικά υλικά θα τις αναζωογονήσουν!

Βιβή Αγγελάκη
Κατεστραμμένες άκρες; Αυτά τα 2 φυσικά υλικά θα τις αναζωογονήσουν!

Εύκολα και ανέξοδα

Ισιώνετε τα μαλλιά σας πολύ συχνά; Χρησιμοποιείτε το πιστολάκι σε καθημερινή βάση; Τότε, οι κατεστραμμένες, αφυδατωμένες άκρες των μαλλιών σας είναι σίγουρα ένα φαινόμενο που δεν σας είναι άγνωστο! Κι αν νομίζετε πως η πιο αποτελεσματική λύση για απαλλαγείτε από αυτές είναι το να κουρέψετε τα μαλλιά σας, κάνετε λάθος! Η φύση έχει προνοήσει και γι αυτό...

Με αυτές τις δυο εντελώς φυσικές μάσκες θα απαλλαγείτε πιο γρήγορα απ' ότι φανταζόσασταν, μιας και το μυστικό τους κρύβεται στη βαθιά ενυδάτωση που προσφέρουν στα μαλλιά σας !

1. Κρόκος αυγού

Ο κρόκος αυγού είναι πλούσιος σε πρωτεΐνες και απαραίτητα λιπαρά οξέα, τα οποία μπορεί να μειώσουν δραστικά τη ψαλίδα, ενυδατώνοντας τις ταλαιπωρημένες άκρες σας.

Σε ένα μπολ χτυπήστε 1-2 κρόκους αυγών και αναμείξτε 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο. Εφαρμόστε το μείγμα στα μαλλιά σας, δίνοντας έμφαση στις άκρες σας. Αφήστε το για τουλάχιστον 15-20 λεπτά και ξεπλύνετε με ένα ενυδατικό σαμπουάν. Επαναλάβετε δύο φορές την εβδομάδα.

2. Αβοκάντο

Το αβοκάντο είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες, ουσιώδη λιπαρά οξέα, βιταμίνες Α, D & Ε, φολικό οξύ και πολλά άλλα θρεπτικά συστατικά, ενώ μπορεί να αναζωογονήσει και να θρέψει τα αφυδατωμένα μαλλιά σας .

Σε ένα μπολ λιώστε ένα ώριμο αβοκάντο και ανακατέψτε με 1-2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο μέχρι να γίνει μια ομοιόμορφη πάστα. Απλώστε τη μάσκα σε όλα τα μαλλιά και αφήστε τη για τουλάχιστον 15-20 λεπτά. Στο τέλος λουστείτε ως συνήθως.