Ραγάδες τέλος με τη δύναμη του αμυγδαλέλαιου! Δείτε τις 2 πανεύκολες συνταγές

Βιβή Αγγελάκη
Ραγάδες τέλος με τη δύναμη του αμυγδαλέλαιου!  Δείτε τις 2 πανεύκολες συνταγές

Επιλέξτε όποια θέλετε ανάλογα με το χρόνο που διαθέτετε...

Καλοκαίρι και μαζί με τη θερμοκρασία που συνεχώς αυξάνεται, αυξάνεται δυστυχώς και η ανασφάλεια των περισσότερων γυναικών για το σώμα τους. Μεταξύ άλλων, μια από τις κυριότερες πηγές άγχους στις εμφανίσεις με μαγιό είναι οι ραγάδες, οι αντιαισθητικές , ανάγλυφες γραμμές στην επιφάνεια του δέρματος .

Πριν απογοητευτείτε και αρχίσετε να ψάχνετε διάφορα τεχνάσματα, προκειμένου να τις καμουφλάρετε, εμπιστευτείτε τη φύση και συγκεκριμένα τη δύναμη του αμυγδαλέλαιου προκειμένου να απαλλαγείτε από αυτές!

Για τη πρώτη συνταγή θα χρειαστείτε μόνο αμυγδαλέλαιο (αν θέλετε κάτι απλό και γρήγορο)

Εφαρμόστε μια ποσότητα σε νωπή ή βρεγμένη επιδερμίδα και ξεκινήστε να κάνετε μασάζ. Αν είναι δυνατό μπορείτε να κάνετε αυτή τη διαδικασία δύο φορές την ημέρα , ενώ δεν χρειάζεται ξέβγαλμα.

Αν έχετε περισσότερο χρόνο, τότε δοκιμάστε τη δεύτερη συνταγή

Θα χρειαστείτε, λοιπόν:

αμυγδαλέλαιο
έλαιο χαμομηλιού
έλαιο λεβάντας

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αναμείξετε ίσες ποσότητες από έλαιο λεβάντας και αμυγδαλέλαιο ενώ στο τέλος προσθέστε ένα κουταλάκι του γλυκού έλαιο χαμομηλιού. Απλώστε το μείγμα στις προβληματικές περιοχές και κάντε ελαφρύ μασάζ . Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία κάθε μέρα και θα δείτε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα τη διαφορά.

Το αμυγδαλέλαιο είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε και έχει καταπραϋντικές και αναζωογονητικές ιδιότητες , ενώ σε συνδυασμό με το μασάζ θα βελτιώσει την κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή και θα σας απαλλάξει από τις ραγάδες!