Μην το πετάξετε! 4 τρόποι να χρησιμοποιήσετε το βουρτσάκι της παλιάς σας μάσκαρα!

Βιβή Αγγελάκη
Μην το πετάξετε! 4 τρόποι να χρησιμοποιήσετε το βουρτσάκι της παλιάς σας μάσκαρα!

Δείτε πρακτικές λύσεις και ιδέες!


Το πρωί είδαμε 3 εναλλακτικούς τρόπους για το πώς μπορούμε να αποκτήσουμε όσο το δυνατόν πιο μακριές και πυκνές βλεφαρίδες, χωρίς να χρησιμοποιήσουμε τη μάσκαρα... Τι γίνεται, όμως, όταν η αγαπημένη μας μάσκαρα τελειώσει; Στα πλαίσια της λογικής save money-save time και στα προϊόντα ομορφιάς μας, πριν βιαστείτε να την πετάξατε, κρατήστε το βουρτσάκι της! Εμείς σας δίνουμε 4 τρόπους να το ξανα-χρησιμοποιήσετε και να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη εντελώς ανέξοδα!

Πάρτε ιδέες, λοιπόν:

1. Τιθασεύστε τα απείθαρχα μαλλιά σας και τις φύτρες

Φριζαρισμένα μαλλιά ή απλά φύτρες που στην ιδέα και μόνο της υγρασίας, αρχίζουν να παίρνουν μια ανεξέλεγκτη πορεία; Το πρόβλημα γίνεται πιο έντονο, ιδιαίτερα τώρα το καλοκαίρι;

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να απλώσετε μια μικρή ποσότητα βαζελίνης πάνω στο παλιό – αλλά καθαρό- βουρτσάκι μάσκαρα και να το περάσετε πάνω από τα μαλλιά σας όταν αυτά αρχίζουν να «πετάνε»! Φυσικά, μην το παρακάνετε γιατί θα έχετε αντίθετα αποτελέσματα.

2. Ενυδατώστε τις βλεφαρίδες σας

Χρησιμοποιήστε το παλιό βουρτσάκι μάσκαρα- αφού πρώτα βεβαιωθείτε ότι είναι καθαρό- προκειμένου να ενυδατώσετε τις ταλαιπωρημένες βλεφαρίδες σας.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το βυθίσετε σε ένα μικρό μπολ με ελαιόλαδο ή καστορέλαιο και να το περάσετε πάνω στις βλεφαρίδες σας, όπως θα κάνατε συνήθως με τη μάσκαρα. Ιδανικό να το χρησιμοποιήσετε λίγο πριν κοιμηθείτε.

3. «Στρώστε» τα φρύδια σας

Είτε έχετε λεπτά φρύδια, είτε πιο παχιά, πολλές φορές θα σας έχει τύχει- ειδικότερα το πρωί- να ξυπνήσετε και τα φρύδια σας να είναι απείθαρχα και να μην τιθασεύονται με τίποτα.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ψεκάσετε λίγη λακ στο καθαρό βουρτσάκι μάσκαρα και με αυτό να «στρώσετε» τα απείθαρχα φρύδια σας.

4. Σε περίπτωση που έχεις προβλήματα με τη νέα σου μάσκαρα...

Πολλές φορές, θα σας έχει τύχει, χρησιμοποιώντας τη μάσκαρα στις βλεφαρίδες σας, να δημιουργούνται μικροί ενοχλητικοί κόμποι, που κάνουν τις βλεφαρίδες σας να κολλούν μεταξύ τους.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε- ενώ είναι ακόμη νωπή η μάσκαρα στα μάτια σας- το παλιό βουρτσάκι , προκειμένου να διαχωρίσετε τις βλεφαρίδες σας και να απομακρύνετε την περισσή ποσότητα μάσκαρα από αυτές.

Φτιάξτε το δικό σας φυσικό αποσμητικό σπρέι με 2 μόνο υλικά!

3 τρόποι να αποκτήσουμε εντυπωσιακά μακριές βλεφαρίδες χωρίς μάσκαρα!